Injectables

  •  Geen wachtlijst
  • Gezichtsanalyse
  • Veilig en vertrouwd

Bent u geïnteresseerd in een behandeling met injectables zoals botox en fillers dan nodigen wij u graag uit voor een consult. Onze deskundige arts maakt dan een vrijblijvende gezichtsanalyse en uw wensen worden besproken. Met injectables kunnen we rimpels verminderen, volume aanpassen, oneffenheden wegwerken en nog veel meer. Hoort u vaak dat u een vermoeide uitstraling hebt? Onze arts adviseert u graag hoe u er met (een combinatie van) botox en fillers weer jonger en frisser uit kunt zien. Bij Polikliniek de Blaak bent u verzekerd van een oprecht advies waarbij we liever iets minder van de  injectables inzetten voor een natuurlijker resultaat. Daarnaast bent u verzekerd van een deskundige arts die veilig en hygiënisch werkt en ruim de tijd heeft om iedere klant ook persoonlijk te leren kennen.

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Array

Direct naar:

 

Wat is botox?

Injecties met botox (ook wel botuline toxine genaamd) worden gebruikt om de kracht van spiertjes in de huid te verminderen. Het is een eiwit dat wordt aangemaakt door een bacterie en heeft de volgende effecten:

  • Het legt tijdelijk de werking van aangezichtsspieren stil waardoor er geen lijntjes/rimpels in het gezicht kunnen worden getrokken. Botox wordt in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund, ingespoten in de spieren die lijntjes laten ontstaan bij de mimiek. (bijvoorbeeld fronslijnen en kraaienpootjes).
  • Het blokkeert de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren.

Botox wordt niet alleen gebruikt voor een rimpelbehandeling, maar ook tegen overmatig zweten, migraine en tandenknarsen. De uitwerking van botox is altijd tijdelijk. Na verloop van tijd wordt alle botox door het lichaam verwijderd en hervatten de spiertjes hun werking.

Wat zijn fillers?

Fillers gebruiken we voor de zones die opgevuld moeten worden. Men kan er vollere lippen, een jeugdig volume en vollere contouren mee bereiken. Fillers worden ook wel een “liquid facelift” genoemd. Een vloeibaar alternatief voor de wat duurdere facelift. De fillers die Polikliniek de Blaak gebruikt hebben altijd een tijdelijke uitwerking.

Wat zeggen onze klanten:

Gezichtsbehandeling met fillers

“Ik ben behandeld bij de cosmetisch arts van Polikliniek de Blaak in Rotterdam. Ik wilde graag wat meer volume bij mijn jukbeenderen en onder mijn ogen en mijn neus mocht wel iets minder omhoog steken. Samen met de arts zijn we tot een behandeling gekomen waarbij mijn neus iets is opgevuld met filler. De kromming is daardoor veel minder zichtbaar en het is nu geen wipneus meer. De jukbeenderen en traangoot (onder de ogen) zijn ook opgevuld met fillers waardoor mijn gezicht wat meer volume krijgt. Zoals je op de foto’s kunt zien is het heel subtiel gedaan. Een kleine verandering maar ik ben er erg blij mee.”
Mevrouw Sedoc

fillers neus jukbeen traangoot

foto: behandeling met fillers van neus (kromming), jukbeenderen en traangoot. Tevens acnebehandeling bij de huidtherapeut van Polikliniek de Blaak.

 

Hoe gaat een behandeling met botox of fillers in zijn werk?

Een behandeling met injectables bestaat uit drie verschillende fasen: het consult, de behandeling en de nazorg. Het is belangrijk om deze fasen goed te volgen: het resultaat hangt namelijk mede af van de juiste nazorg van de huid.

Stap 1: een intakegesprek

Gedurende het eerste consult maakt de cosmetisch arts een gezichtsanayle. Samen met u worden de gewenste resultaten besproken. Vervolgens brengt de specialist in kaart in hoeverre deze resultaten behaald kunnen worden. Tijdens het consult wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandeling. Tevens heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

Stap 2: de behandeling

Botox

Een botoxbehandeling bij Polikliniek de Blaak duurt gewoonlijk niet zo lang. De botox wordt met een dunne naald in de spiervezel geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de aangezichtsspieren ontspannen, en uw gezicht rustiger oogt. Doordat wij werken met een dunne naald, zult u hier geen littekens aan overhouden.

Fillers

Tijdens de behandeling wordt in de rimpeltjes of plooien een hoeveelheid van de filler achtergelaten waarmee de rimpels als het ware worden opgevuld. Fillers worden met name voor de middelgrote en diepe plooien toegepast en voor het herstel van volume. Fillers werken met name goed voor de lippen, de lijntjes rond de mond, neuslippenplooi en kraaienpootjes, maar kunnen ook worden gebruikt voor volumeherstel. Uw arts brengt dit heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen. Een rimpelcorrectiebehandeling duurt 15-30 minuten.

Stap 3: de nazorg

Botox

U zult het resultaat van de botoxbehandeling nog niet direct zien. Na één week zijn de eerste veranderingen zichtbaar en na twee tot drie weken zult u het eindresultaat zien. Na de behandeling mag u gedurende 4 uur niet liggen of bukken. U mag 24 uur lang niet sporten of uw gezicht masseren. Tijdens de drie opeenvolgende dagen na de behandeling is het noodzakelijk om gedurende de dag regelmatig de spieren aan te spannen, om zo het gewenste resultaat te behalen. Een botox behandeling behoudt zijn effect voor 4 tot 6 maanden.

Fillers

Na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV-straling te vermijden gedurende één week na de behandeling.  De eerste week moeten druk op het hoofd, zwaar tillen en kracht training worden vermeden. Het kan nodig zijn de behandeling na 3-6 weken te herhalen voor het mooiste resultaat. Na ongeveer 12-14 (type S), respectievelijk 18-24 (type M) maanden is de ingebrachte Filler door het lichaam afgebroken. Voor Restylane geldt dat na 6 tot 8 maanden het hyaluronzuur is afgebroken waarna er opnieuw kan worden ingespoten.

injectables botox en fillers

Injectables: behandelingen met botox

Voorhoofdsrimpels

Kleine oppervlakkige rimpels of juist diepe lijnen op het voorhoofd ontstaan door het samentrekken van spieren boven de wenkbrauwen. De rimpels kunnen zowel met botox (spierontspanner) als met fillers (rimpelvuller) behandeld worden. Na een gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts u hierover adviseren. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Fronsrimpel

Een fronsrimpel ontstaat door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. De zichtbare plooien kunnen een sombere of vermoeide blik geven. Met een botox behandeling worden de spieren ontspannen en verdwijnt (een deel) van de frons waardoor de gezichtsuitdrukking zachter en vriendelijker zal worden. Als de rimpel dieper of permanent zichtbaar is kan deze ook opgevuld worden met filler. De cosmetisch arts zal u daarover adviseren. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn eigenlijk heel positief. Het betekent dat u veel gelachen heeft in uw leven. Door de mimiek ontstaan rimpels aan de buitenzijden van de ogen. De cosmetisch arts van Polikliniek de Blaak kan de spiertjes in deze zone ontspannen met een botoxbehandeling. De rimpels worden daardoor minder diep of verdwijnen zelfs helemaal gedurende enkele maanden. Daarna kunt u de behandeling herhalen. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwen kunnen door veroudering iets gaan hangen waardoor een boze of vermoeide gezichtsuitdrukking kan ontstaan. Met een botox behandeling worden de wenkbrauwspiertjes ontspannen en ontstaat een vrolijke en frisse gezichtsuitdrukking. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Mini botox onder ogen

Rimpels onder de ogen ontstaan door het samenknijpen van de ogen. Dit zorgt ervoor dat de huid aan de onderkant van de ogen wordt geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels. Met een botox behandeling worden de spiertjes onder de ogen ontspannen waardoor de rimpels verminderen of verdwijnen. Het is ook mogelijk rimpels te vullen met fillers. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Afhangende mondhoeken/marionetlijnen

Hangende mondhoeken (marionetlijnen) zorgen er vaak voor dat u er ouder uitziet dan u zichzelf voelt. Gelukkig is dit goed te behandelen met botox of fillers. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Putjes in de kin

Zowel mannen als vrouwen hebben er last van: putjes in de kin door een overactieve kinspier. Met een botox behandeling worden de spieren in de kin ontspannen en verminderen de putjes. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Neusrimpels / bunny lines

Bunny lines zijn de diagonale lijntjes/rimpels aan de zijkant van uw neus. Deze rimpels zijn vooral goed te zien als u uw neus optrekt of als u lacht. Met een botox behandeling worden de spieren die verantwoordelijk zijn voor de neusrimpels ontspannen waardoor de rimpels sterk verminderen. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling kan iets pijn doen, is zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Bloot lachend tandvlees /gummysmile

Als bij het lachen het (boven)tandvlees erg goed te zien is dan spreken we van een Gummy Smile. Onze cosmetisch arts kan dit verhelpen door middel van een behandeling met botox waardoor de bovenlip minder ver optrekt. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling kan iets pijn doen, is zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Halsrimpels

Er zijn verschillende rimpels in de hals die als storend ervaren kunnen worden. Denk daarbij aan de verticale banden in de hals, de horizontale rimpels of een losse huid die we ook wel “kippenvelletje” noemen. Dit is goed te behandelen botox of fillers. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Hals en kaaklijn herstellen

Door een combinatie van factoren bij het ouder worden gaan de wangen hangen en wordt de kaaklijn minder strak. Door een slappe kaaklijn zien we er ouder en vermoeider uit dan we in werkelijkheid zijn. De Nefertiti lift, genoemd naar de beeldschone Egyptische koningin Nefertiti, is een botox behandeling van kaaklijn en hals die zorgt voor een jongere en frisse uitstraling. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Spanningshoofdpijn / migraine

Migraine en spanningshoofdpijn kunnen soms behandeld worden met botox. De oorzaak van migraine en spanningshoofdpijn is nog steeds niet geheel duidelijk. Eén van de mogelijke triggers van migraine is het onwillekeurig aanspannen van spieren, met name die in het gezicht. Aangezien botox de spierspanning vermindert, kan een behandeling hiermee uitkomst bieden. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Overmatig transpireren

Botox blokkeert (tijdelijk) de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en de vervelende geur. Na 6 tot 9 maanden is de botoxbehandeling uitgewerkt en moet deze weer herhaald worden. Bij Polikliniek de Blaak behandelen we alleen de oksels. De cosmetisch arts of dermatoloog zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze wordt normaal gesproken niet vergoed door de zorgverzekering. Voor vragen over de zorgverzekering kunt contact opnemen met uw eigen zorgverzekering. Als u toch in aanmerking komt voor een vergoeding kunt u zelf de factuur indienen. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Tandenknarsen

Vervelende klachten door tandenknarsen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, pijnklachten en slijtage van de tanden en het glazuur.  Met botox kan de kauwspier worden ontspannen waardoor het tandenknarsen aanzienlijk zal verminderen. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Injectables: behandelingen met fillers

Lipfillers

lip fillers foto voor en na de behandelingMooi gevormde volle lippen geven een jeugdige en sensuele uitstraling aan het gezicht. Helaas verliezen de lippen door veroudering aan volume en contour. Met een filler behandeling kunnen de lippen weer voller en strakker gemaakt worden. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 9 tot 12 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen. Meer informatie: Lipfillers voor mooie volle lippen

Liquid facelift

Bent u toe aan een jongere en frissere uitstraling maar is een facelift nog een te grote stap? Dan biedt de liquid facelift uitkomst. De liquid facelift is een combinatie van botox en fillers waardoor op sommige plaatsen het volumeverlies wordt hersteld en op andere plaatsen de rimpels minder zichtbaar worden gemaakt. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Ingevallen wangen

Bij het verouderen kunnen de wangen volume verliezen en zakken. Met een injectable behandeling krijgt u weer een voller en jonger gezicht. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Rimpels decolleté

Door veroudering en schade van zonlicht kan het decolleté volumeverlies en rimpels gaan vertonen. Met een filler behandeling kan het decolleté er weer jonger en strakker uit zien. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Littekenbehandeling

Deukjes in de huid van (acne) littekens worden zodanig met hyaluronzuur opgevuld dat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn. Omdat hyaluronzuur zeer precies te doseren is, wordt het resultaat direct mooi. Het resultaat is een egalere huid met een frisse uitstraling. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Striae behandeling

Striae ontstaat wanneer de huid plaatselijk te veel wordt opgerekt in een korte tijd, bijvoorbeeld bij zwangerschap of bij overgewicht. De striemen die ontstaan kunnen minder zichtbaar gemaakt worden met fillers. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Neuslippenlijn

De neuslippenlijn loopt van de neusvleugel naar de mondhoek. Deze lijn wordt dieper naarmate we ouder worden. Met een filler kan deze lijn zachter en minder zichtbaar gemaakt worden. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Volume bij jukbeenboog

De jukbeenderen zijn belangrijk voor de contouren in het gezicht. Volle jukbeenderen geven een jeugdige, gezonde en frisse uitstraling. Door veroudering kunnen de contouren iets afvlakken. Een behandeling met filler geeft de jukbeenderen weer het volume dat nodig is voor een jongere uitstraling. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Traangoot

Onder de ogen kunnen wallen of kringen ontstaan door volumeverlies. Met een filler kunnen deze wallen of kringen minder zichtbaar gemaakt worden waardoor u een minder vermoeide en jeugdigere uitstraling krijgt. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is enigszins pijnlijk, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Neuscorrectie

Wist u dat met fillers en botox ook de vorm van uw neus aangepast kan worden? Als u niet tevreden bent met uw gezicht door een bobbel op uw neus dan kunt u dit laten corrigeren met botox en fillers. Bij deze ingreep verwijderen we niets maar vullen het gebied rondom de bobbel op zodat deze optisch recht wordt. Een te grote neus is meestal het gevolg van teveel kromming van de neusbrug. Als we dit met filler opvullen tot de neusrug recht is zal de neus veel kleiner lijken. Onze medische neuscorrectie zonder operatie herstelt en verbetert de vorm van uw neus waardoor deze beter bij u past. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 6 tot 9 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Kosten injectables

Consult

Intake injectables (Voor een consult tegen overmatig transpireren bij de dermatoloog gelden andere tarieven) gratis
Vervolgconsult (tot max 1 jaar na laatste bezoek, en voor elke nieuwe ingreep nieuwe intake kosten) gratis

Botox

Botulinetoxine
0,5 zone € 80,-
1 zone € 150,-
2 zones € 280,-
3 zones € 410,-
4 zones € 560,-
Botulinetoxine hyperhidrosis (overmatig zweten) €495,-
Abonnementen 3x per jaar 1 prijs
Abonnement botox 3x 0,5 zone € 250,-
Abonnement botox 3x 1 zone € 390,-
Abonnement botox 3x 2 zones € 670,-
Abonnement botox 3x 3 zones € 980,-
Abonnement botox 3x 4 zones € 1.350,-
  De arts bepaalt hoeveel zones er nodig zijn voor de “pakketten botox” maar gaat uit van de protocollen. Alles is nu gebaseerd op het NVCG protocol botuline toxine type A injectietherapie

Fillers

Stylage
Stylage S 1 ml € 370,-
Stylage M 1 ml € 400,-
Stylage L 1 ml € 400,-
Stylage X 1 ml € 400,-
Stylage XXL 1 ml € 440,-
  Radiesse
Radiesse 1,5 ml € 455,-
Radiesse 3 ml € 810,-
  Combinatie
Combinatie van 2 ml fillers tijdens een behandeling € 650,-
Combinatie van 3 ml fillers tijdens een behandeling € 970,-
De arts adviseert hoeveel filler er op welke gebieden nodig is. De keuze tussen Radiesse of een hyaluronzuur filler wordt door de arts uitgelegd.

Ontmoet de injectable specialisten van Polikliniek de Blaak

Maak kennis met onze cosmetisch artsen:

drs. R.S.M. Boonen

Fleboloog en cosmetische arts KNMG Flebologie (spataderbehandeling) Duplex (echo doppler) Lipoedeembehandeling Robert S.M. Boonen, MD, is Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak, opgericht in 1991. Verleden Drs R.S.M. Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University...

Lees meer

 

Signe clinics pannekoekstraatIn Rotterdam worden cliënten voor injectables behandeld binnen onze nieuwe cosmetische formule van Signé Clinics. Dat is een dochteronderneming van Polikliniek de Blaak gevestigd op de Pannekoekstraat. Het aanbod van Signé Clinics is gericht op cosmetische, huidverbeterende en -verjongende behandelingen. Denk hierbij aan huidtherapie, behandelingen met injectables en cosmetisch dermatologische behandelingen. In deze nieuwe formule zal dezelfde hoge kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service worden gehanteerd als waar Polikliniek De Blaak bekend om staat.

 

Welke merken injectables worden gebruikt bij Polikliniek de Blaak?

Polikliniek de Blaak kiest ervoor om alleen de beste producten en merken te gebruiken en niet de goedkoopste. Alleen zo kunnen we de mooiste resultaten behalen voor onze patiënten. De merken injectables (botox en fillers) waar we mee werken zijn Stylage, Radiesse en Belotero.

keurmerk stylage erkende kliniekOnze kliniek heeft het keurmerk Stylage Erkende Kliniek van de leverancier Bo Medical ontvangen. Het keurmerk geeft consumenten de garantie op de echtheid van het product bij onze kliniek en dat onze artsen getraind en gecertificeerd zijn om met dit product te werken.

Maak een afspraak voor een injectables consult

Voor vragen over Injectables of voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 085 488 1700. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u liever teruggebeld wilt worden om een afspraak te maken, kunt u via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten.

Array
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

de Blaak Rotterdam

Blaak 243 / 485
3011 GB Rotterdam

E: rotterdam@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Rijswijk

Oranjelaan 1
2281 GA Rijswijk

E: info@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Tilburg

Ketelhavenstraat 39
5045 NG Tilburg

E: info@polikliniekdeblaak.nl

Voor-en-na-foto’s injectables

voor en na foto filler neus lippenplooi
Foto voor en na behandeling van neus-lippenplooi met fillers
voor en na foto behandeling kraaienpootjes
Foto voor en na behandeling van kraaienpootjes met fillers
voor en na foto lipfillers
Foto voor en na behandeling met lipfillers
voor na foto injectables kin en kaaklijn mannen
Foto voor en na behandeling van kin een kaaklijn bij een man
foto voor en na behandeling fronsrimpels botox
Foto voor en na behandeling van o.a. het voorhoofd met botox

voor-en-na-foto’s van behandeling met injectables: