Testimonials aambeien

Aambeien is een onaangename aandoening die bij veel mensen voorkomt. De opgezwollen en uitgezakte zwellichamen in de endeldarm, worden in veel gevallen veroorzaakt door een hoge druk rondom de anus. Voor het laten verwijderen van de aambeien hebben we bij Polikliniek de Blaak drie verschillende behandelmethodes beschikbaar, waar we al veel patiënten mee hebben geholpen.

Meer over aambeien

Testimonials patiënten

Bij Polikliniek de Blaak begrijpen we dat de drempel voor het aanvragen van een dergelijke behandeling voor sommige mensen hoog is. Daarom delen we graag de ervaringsverhalen van patiënten die u voor gingen. Zij delen graag hun ervaring met het laten verwijderen van de aambeien, zodat u een beter beeld krijgt bij deze behandeling.

testimonial aambeien behandelen ervaring

Testimonial: Marnix zijn ervaring met onze aambeienbehandeling

Als polikliniek delen we graag de verhalen van patiënten die u voor gingen bij het laten behandelen van aambeien. In deze testimonial geven we het woord aan Marnix. Hij vertelt meer over de ernstige klachten die hij had en hoe hij klachtenvrij door het leven gaat.

Testimonial: SNEL GEHOLPEN BIJ ANALE KLACHTEN

Ik had last van een huidflapje dat achterbleef na genezing van aambeien. Ik wilde hiermee liever niet meer naar zo’n grote en onpersoonlijke instelling en daarnaast wilde ik graag snel geholpen worden.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over aambeien of over de behandelmethodes? Plan dan gemakkelijk via de onderstaande buttons een consult in of neem telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Afspraak maken 085 – 488 17 00