Wenkbrauwlift

Met een wenkbrauwlift krijgt u op een natuurlijke en effectieve manier uw jonge uitstraling terug. Bij Polikliniek de Blaak beschikken wij over alle voorzieningen en kennis om een wenkbrauwlift succesvol uit te voeren. Een wenkbrauwlift biedt uitkomst bij:

  • Verminderd zicht door hangende oogleden
  • Sombere of vermoeide uitstraling
  • Hoofdpijn veroorzaakt door zakkende huid

Met de jarenlange ervaring en vakbekwaamheid van onze cosmetisch arts bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Polikliniek de Blaak hanteert van het intakegesprek tot de nazorg een persoonlijke en professionele aanpak.

Prijzen en tarieven wenkbrauwlift

De getoonde prijzen van een wenkbrauwlift bij Polikliniek de Blaak zijn inclusief 21% btw. Een btw vrijstelling wordt toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. De behandelend arts beoordeelt of u op medische grond wordt behandeld.

Tarieven
Intakeconsult wenkbrauwlift € 50,00
Wenkbrauwlift € 1.499,00
Nacontrole € 0
Combinatie met een andere cosmetische ingreep Vraag een offerte aan

Informatie over betaling in termijnen

Bel voor een afspraak of meer informatie over onze wenkbrauwlift naar 085 488 1700 of laat u terugbellen door een van onze specialisten. Vermeld uw BSN-nummer zodat wij u direct kunnen helpen.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Een wenkbrauwlift is geen ingrijpende behandeling, maar zorgt wel voor een verandering van uw uiterlijk. Bij Polikliniek de Blaak vinden we het daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voor een wenkbrauwlift. Het eerste consult is altijd met de behandelend arts. Daarin leggen we u het verwachte resultaat en de risico’s voor. Tevens onderzoeken wij uw gezondheid en vragen wij naar uw medische geschiedenis. Zo is het van belang dat de arts vooraf weet of u ook medicijnen of pijnstilling gebruikt. In overleg met uw huisarts dient u dan twee weken voor de ingreep te stoppen met pijnstillers/bloedverdunners.

Eerste consult

Wenkbrauwlift behandeling

Bij Polikliniek de Blaak bieden wij twee behandelmethoden aan voor de wenkbrauwlift. Welke behandeling bij uw situatie past, zal blijken uit het eerst consult.

Directe wenkbrauwlift

Tijdens de directe wenkbrauwlift wordt er een stukje huid weggesneden boven de wenkbrauwen. Nadat de wond is gehecht, wordt de wenkbrauw voor een deel omhoog getrokken. Na een week worden de hechtingen verwijderd. De directe wenkbrauwlift duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Deze behandeling wordt meestal uitgevoerd bij de iets oudere patiënten.

Voorhoofdslift

Bij jongere patiënten wordt eerder gekozen een voorhoofdslift te doen om de wenkbrauwen te corrigeren. Deze ingreep is echter veel ingrijpender. Wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is om er niet alleen fit uit te zien, maar ook om u fit te voelen.

Na de behandeling

Zodra u thuis bent, koelt u de wond de eerste 24 tot 48 uur regelmatig met ijskompressen om hoofdpijn en zwellingen te voorkomen. In de eerste week van de ingreep dient u druk op uw hoofd te vermijden. Houdt uw daarom uw hoofd goed rechtop, buk niet voorover en til geen zware dingen. Tijdens het slapen kunt u het beste twee of drie kussens gebruiken om uw hoofd zo veel mogelijk rechtop te houden. Na vijf tot zeven dagen na de wenkbrauwlift heeft u een controleafspraak. Indien de wondjes goed genezen zijn, worden de hechtingen verwijderd.

Wat zeggen onze klanten

“Super blij met het resultaat na de wenkbrauwlift! Ik voel me 10 jaar jonger en ik heb ook veel minder last van hoofdpijn”

Mevrouw Azmani 48 jaar

Risico’s en complicaties

Bij Polikliniek de Blaak werken gecertificeerde cosmetisch artsen met vele jaren ervaring. Een wenkbrauwlift is zeer veilig, maar net als alle andere ingrepen kunnen er complicaties optreden. Om de kans op complicaties te beperken, kunt u de volgende richtlijnen volgen:

Douchen

Om infectie te voorkomen en genezing te bevorderen, mogen de pleisters en het litteken de eerste week na de ingreep niet nat worden. Gebruik een douchekapje dat u tot over uw neus kunt trekken of zet de douchekop lager als dat kan.

Sport

Wij raden u met klem af in de eerste drie weken na de operatie te sporten of andere zware lichamelijke inspanning te verrichten.

Zonlicht

U mag het litteken de eerste twee weken na de ingreep niet blootstellen aan de zon of zonnebank.

Alcohol

Alcoholgebruik is vanaf 24 uren vóór en tot 48 uren ná de ingreep niet toegestaan bij een wenkbrauwlift. Alcohol werkt namelijk bloedverdunnend, waardoor u tijdens en na de ingreep meer dan normaal bloedt.

Ervaringen wenkbrauwlift

‘Als ik in de spiegel keek zag ik een beeld wat niet bij mijn conditie paste. Ik ben pas 43, maar zag er uit alsof ik eind 50 was. Als ik nu weer in de spiegel kijk zie ik een uiterlijk wat veel beter bij me past!’

‘Ik keek eerst erg op tegen een wenkbrauwlift maar tijdens het consult is me alles duidelijk en helder uitgelegd. Wel had ik de eerste paar dagen last van hoofdpijn, maar de vermoeide blik heb ik gelukkig niet meer’.

Behandelend arts

De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd door drs. Robert Boonen. Robert Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika. Na zijn afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest als assistent-gynaecoloog, maar besloot uiteindelijk in 1991 over te stappen naar de flebologie. Zijn flebologische opleiding heeft hij genoten in Rotterdam. Al sinds begin jaren 90 is drs. Boonen ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. De combinatie van medische kennis en oog voor de cosmetische resultaten heeft hem vanaf het begin gefascineerd. Drs. Robert Boonen is tevens Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak.

Afspraak maken085 - 488 17 00