Wenkbrauwlift

Heeft u last van een vermoeide, sombere uitstraling of verminderd zicht door hangende huid rondom de wenkbrauwen of oogleden? Door een wenkbrauwlift krijgt u weer uw frisse en jonge uitstraling terug. Met de jarenlange ervaring en vakbekwaamheid van onze cosmetisch arts bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Polikliniek de Blaak hanteert van het intakegesprek tot de nazorg een persoonlijke en professionele aanpak.

  • Ervaren artsen: 30+ jaar in het vak
  • Een korte wachtlijst
  • Het eerste consult direct bij uw behandelend arts

Heeft u vragen over de wenkbrauwlift of een van onze andere cosmetische ingrepen of wilt u een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaande buttons.

Direct naar:

Komt u in aanmerking voor een wenkbrauwlift?

Iedereen die zich ergert aan overtollige huid boven de wenkbrauwen kan bij Polikliniek de Blaak terecht voor een wenkbrauwlift. Een wenkbrauwlift zorgt er voor dat de stand van de wenkbrauw weer hoger komt te liggen. Tijdens het eerste consult bespreekt de arts uw wensen en de mogelijkheden met u.

Wenkbrauwlift en een ooglidcorrectie

Huidveroudering is vaak de voornaamste reden voor hangende wenkbrauwen. Vaak combineren we een wenkbrauwlift met een ooglidcorrectie als u zich ook stoort aan hangende boven- of onderoogleden. Door het verwijderen van een stukje van de huid van het bovenooglid komt de wenkbrauw automatisch naar beneden, met een wenkbrauwlift liften we de wenkbrauwen weer.

Ervaringen

Veel mensen gingen u voor met een wenkbrauwlift bij Polikliniek de Blaak.

Als ik in de spiegel keek zag ik een beeld wat niet bij mijn conditie paste. Ik ben pas 43, maar zag er uit alsof ik eind 50 was. Als ik nu weer in de spiegel kijk zie ik een uiterlijk wat veel beter bij me past!’

Ik keek eerst erg op tegen een wenkbrauwlift maar tijdens het consult is me alles duidelijk en helder uitgelegd. Wel had ik de eerste paar dagen last van hoofdpijn, maar de vermoeide blik heb ik gelukkig niet meer’.

De kosten van een wenkbrauwlift

Tijdens het eerste consult bespreekt uw behandelend arts de kosten met u. Hieronder vindt u de prijzen van een wenkbrauwlift bij Polikliniek de Blaak. Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw. De kosten van een wenkbrauwlift op medische basis kunnen hiervan afwijken. Een btw-vrijstelling wordt bijvoorbeeld toegepast op een wenkbrauwlift op medische basis. Of uw wenkbrauwlift noodzakelijk is op medische basis, beoordeelt uw behandelend arts.

Tarieven
Intakeconsult wenkbrauwlift € 55,-
Wenkbrauwlift € 1.899,-
Nacontrole € 0,-
Combinatie met een andere cosmetische ingreep Vraag een offerte aan

Informatie over betaling in termijnen

Bel voor een afspraak of meer informatie over onze wenkbrauwlift naar 085 488 1700 of laat u terugbellen door een van onze specialisten. Vermeld uw BSN-nummer, zodat we u direct kunnen helpen.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Eerste consult

Een wenkbrauwlift is geen ingrijpende behandeling, maar zorgt wel voor een verandering van uw uiterlijk. Bij Polikliniek de Blaak vinden we het daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voor een wenkbrauwlift. Het eerste consult is altijd met de behandelend arts. Daarin leggen we u het verwachte resultaat en de risico’s voor. Tevens onderzoeken wij uw gezondheid en vragen wij naar uw medische geschiedenis. Zo is het van belang dat de arts vooraf weet of u ook medicijnen of pijnstilling gebruikt. In overleg met uw huisarts dient u dan twee weken voor de ingreep te stoppen met pijnstillers/bloedverdunners.

Bereid u voor op de behandeling

Door uw lichaam goed voor te breiden op de behandeling, zorgt u voor een sneller herstel. Stop twee weken voor de ingreep met roken, drink geen alcohol en stop met het slikken van bloedverdunners in de dagen voor de wenkbrauwlift.

Wenkbrauwlift: de behandeling

Bij Polikliniek de Blaak bieden wij twee behandelmethoden aan voor de wenkbrauwlift. Welke behandeling bij uw situatie past, zal blijken uit het eerst consult.

Directe wenkbrauwlift

Tijdens de directe wenkbrauwlift wordt er een stukje huid weggesneden boven de wenkbrauwen. Nadat de wond is gehecht, wordt de wenkbrauw voor een deel omhoog getrokken. Na een week worden de hechtingen verwijderd. De directe wenkbrauwlift duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Deze behandeling wordt meestal uitgevoerd bij de iets oudere patiënten.

Voorhoofdslift

Bij jongere patiënten wordt eerder gekozen een voorhoofdslift te doen om de wenkbrauwen te corrigeren. Deze ingreep is echter veel ingrijpender. Wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is om er niet alleen fit uit te zien, maar ook om u fit te voelen.

Nazorg

Neem zodra u thuiskomt voldoende rust en geef uzelf en de wondjes de tijd om te kunnen herstellen. In de eerste 24 tot 48 uur na de ingreep raden we aan de wond te koelen met ijskompressen, om hoofdpijn en zwellingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u niet te zwaar tilt, bukt of zware inspanningen verricht. De kans bestaat hierbij namelijk dat de druk op de ogen en de wenkbrauwen te hoog wordt.

We raden aan bij het slapen op twee of drie kussens te gaan liggen, om uw hoofd zo recht mogelijk te houden.

Controleafspraak

Ongeveer een week na de wenkbrauwlift komt u terug ter controle. Indien de wondjes goed genezen zijn, verwijderen we de hechtingen en de pleisters.

Wenkbrauwlift voor en na

Met een wenkbrauwlift krijgt u weer een frisse, verjongde uitstraling in uw gezicht. We delen graag een voor en na foto van een bij ons uitgevoerde behandeling om een duidelijk beeld te schetsen van het enorme verschil dat deze ingreep maakt.

wenkbrauwlift voor en na foto

Risico’s en complicaties

Bij Polikliniek de Blaak werken gecertificeerde cosmetisch artsen met vele jaren ervaring. Een wenkbrauwlift is zeer veilig, maar net als alle andere ingrepen kunnen er complicaties optreden. Om de kans op complicaties te beperken, kunt u de volgende richtlijnen volgen:

Douchen

Om infectie te voorkomen en genezing te bevorderen, mogen de pleisters en het litteken de eerste week na de ingreep niet nat worden. Gebruik een douchekapje dat u tot over uw neus kunt trekken of zet de douchekop lager als dat kan.

Zonlicht

Stel het litteken in de eerste twee weken na de wenkbrauwlift niet bloot aan de zon of de zonnebank.

Sport

In de eerste drie weken na de ingreep raden we sporten of andere zware lichamelijke verrichtingen echt af.

Alcohol

Drink ook 48 uur na de wenkbrauwlift geen alcohol.

Behandelend arts

dokter robert boonen

Robert S.M. Boonen MD, Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak.

De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd door drs. Robert Boonen. Robert Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika. Na zijn afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest als assistent-gynaecoloog, maar besloot uiteindelijk in 1991 over te stappen naar de flebologie. Zijn flebologische opleiding heeft hij genoten in Rotterdam. Al sinds begin jaren 90 is drs. Boonen ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. De combinatie van medische kennis en oog voor de cosmetische resultaten heeft hem vanaf het begin gefascineerd. Drs. Robert Boonen is tevens Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak.

Maak een afspraak

Maak kennis met uw behandelend arts en bepreek uw wensen tijdens een consult. Hiervoor maakt u een afspraak via onderstaande button. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 488 17 00.