Wachttijden

Een van de voordelen van Polikliniek de Blaak zijn de korte wachttijden voor het maken van een afspraak. Patiënten kunnen vrijwel altijd binnen een week terecht bij een van de specialisten. Een overzicht van de huidige wachttijden voor somatische zorg treft u hieronder:

 

ROTTERDAM (Wachttijden in weken):

Polikliniek, behandeling of diagnostiek
Dermatologie1
Spataderen5
Aambeien4
Huidtherapie0

RIJSWIJK (Wachttijden in weken):

Polikliniek, behandeling of diagnostiek
Dermatologie3
Spataderen1
Aambeien1
Huidtherapie1

TILBURG (Wachttijden in weken):

Polikliniek, behandeling of diagnostiek
Dermatologie3
Spataderen6
Aambeien2
Huidtherapie11

Laatste keer aangepast: 8 oktober 2021

Uitleg overzicht wachttijden:

Wachttijd polikliniek

De wachttijd is het aantal weken vanaf het moment dat u een afspraak maakt voor de polikliniek tot de dag dat u terecht kunt. Heeft u bij het maken van een afspraak voorkeur voor een bepaalde arts, dan kan de wachttijd langer zijn.

Wachttijd behandelingen

De wachttijd is het aantal weken tussen uw eerste afspraak op de polikliniek tot het moment van uw opname of operatie. Het aantal weken in de tabel is gebaseerd op de wachttijden van de afgelopen drie maanden. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde arts of een periode in verband met bijvoorbeeld vakantie of oppas voor kinderen, dan kan de wachttijd langer zijn. Staat uw behandeling niet in het overzicht? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek.

Wachttijd diagnostiek

De wachttijd is het aantal weken vanaf het moment dat u belt voor een onderzoek tot het moment dat u terecht kunt voor dit onderzoek.

Zorgbemiddeling

Wanneer er een lange wachttijd is voor een medisch noodzakelijke ingreep dan kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van uw zorgverzekering.