Halslift

Met een halslift worden rimpels en uitgezakte huidplooien van de hals en wangen gecorrigeerd. Net voor het oor wordt de huid losgemaakt en daarna strakgetrokken in de richting van de haarlijn.

Vóór de ingreep

halslift bij cosmetisch behandelcentrum de BlaakVoor de operatie mag u zeker twee weken niet roken en mag u geen acetylsalicylzuur bevattende medicijnen gebruiken, zoals aspro, acetosal, ascal en aspirines. Overleg uw medicijngebruik eerst met uw behandelend arts. Paracetamol mag u wel gebruiken. Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden wat de mogelijkheden voor u zijn.

De ingreep

Bij Polikliniek de Blaak wordt de halslift onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Dit duurt ongeveer twee uur. Dat heeft een aantal voordelen. Zo gaat u dezelfde dag weer naar huis.

Na de ingreep

Uw gezicht zal gedurende enkele dagen wat gezwollen zijn. Deze zwelling zal na 2 á 3 dagen verdwijnen. Het litteken bevindt zich vlak voor de oorschelp en is ongeveer 4 cm. lang. De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna u vrijwel niets meer ziet van het litteken. Het is dus aan te bevelen dat u na de hals-lift operatie een week “voor uzelf” neemt.
Het is erg belangrijk dat u zich laat informeren over de te verwachten resultaten. Een halslift heeft ook zijn beperkingen. Zo heeft een halslift geen effect op de eventuele rimpeling van de voorhoofdshuid, de oogleden of de rimpels rondom de mond. Voor correcties van deze rimpels bestaan aparte operatieprocedures. Bovendien zullen niet alle rimpels volledige verdwijnen. Bij praten en lachen blijven de normale rimpeltjes op het gelaat als uiting van de mimiek.
Op de vraag hoelang een halslift verbetering zal opleveren is geen precies antwoord te geven. De meeste halslifts geven gedurende een periode van vijf tot tien jaar een goede verbetering, maar het verouderingsproces zal wel gewoon doorgaan. Een tweede operatie kan uitgevoerd worden wanneer u dat noodzakelijk acht, na overleg met uw arts.

Tenslotte

In het bovenstaande hebben wij geprobeerd u in te lichten over de ingreep. Een dergelijke beschrijving kan echter nooit volledig zijn en betreffende de resultaten kunt u daarom geen garantie ontlenen uit het bovenstaande.
Mocht u nog vragen hebben, maakt u dan telefonisch een afspraak voor een gesprek met een van onze artsen. Wij zijn gaarne bereid om al uw vragen te beantwoorden.
Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor een intake voor een halslift: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk. De ingreep zelf zal in Rotterdam plaatsvinden.

Prijslijst facelift / halslift

 

Consult€ 50,-
Halslift€ 4.235,-
S-lift€ 5.143,-
Z-plastiek€1.513,-
Minilift€3.630,-

Alle tarieven zijn inclusief verschuldigde BTW.

Een BTW vrijstelling zal uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. Bij het ontbreken van een medische indicatie is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.

Informatie over betaling in termijnen
Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.