Een afspraak maken

Telefoon:

Algemeen telefoonnummer*: 085 – 488 17 00
Wegens uitval van ons personeel door ziekte kan de telefonische wachttijd langer zijn dan dat u van ons bent gewend. Onze excuses hiervoor en wij vragen om uw begrip. 

Of laat ons u terugbellen:

Array
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

*Zoekt u voor u belt alstublieft uw BSN nummer op, zodat wij u meteen kunnen helpen.

Bij calamiteiten na een behandeling zijn de artsen 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer dat u vooraf gekregen heeft (in de map met patiënteninformatie). Als u dit niet kunt vinden kunt u ook ons antwoordapparaat afluisteren voor instructies.

Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 8:00 – 16:30 uur. Zaterdagen van 9:00 – 17:00 uur. Het bovenstaande nummer geldt voor alle vestigingen. Voor huidtherapie in Rotterdam kunt het beste rechtstreeks met Signé Clinics bellen op tel. 085-4881788.

Array

Indien u verhinderd bent voor een afspraak of vervolgafspraak dient u dit minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken en/of de afspraak te verzetten. Dit kunt u alleen telefonisch doen op werkdagen van 08:00 – 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 17:00 uur. Afmelden via e-mail is niet mogelijk.  Bij het niet verschijnen op het spreekuur en/of niet afbellen, zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen die kan variëren van €75,- tot 50% van het bedrag van de behandeling. Meer informatie over het afzeggen of verzetten van een afspraak vindt u HIER.

Overige contactgegevens, adressen en routekaartjes treft u HIER.

LET OP! Sommige locaties zijn mogelijk niet toegankelijk voor rolstoelen of mensen met beperkte mobiliteit. Gelieve bij het maken van uw afspraak te informeren naar de toegankelijkheid op de betreffende locatie.