Een afspraak maken

Telefoon:

Algemeen telefoonnummer*: 085 – 488 17 00
Wegens uitval van ons personeel door ziekte kan de telefonische wachttijd langer zijn dan dat u van ons bent gewend. Onze excuses hiervoor en wij vragen om uw begrip. 

Of laat ons u terugbellen:

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

*Zoekt u voor u belt alstublieft uw BSN nummer op, zodat wij u meteen kunnen helpen.

Bij calamiteiten na een behandeling zijn de artsen 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer dat u vooraf gekregen heeft (in de map met patiënteninformatie). Als u dit niet kunt vinden kunt u ook ons antwoordapparaat afluisteren voor instructies.

Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 8:00 – 16:30 uur. Zaterdagen van 9:00 – 17:00 uur. Het bovenstaande nummer geldt voor alle vestigingen. Voor huidtherapie in Rotterdam kunt het beste rechtstreeks met Signé Clinics bellen op tel. 085-4881788.

Binnen onze kliniek zijn er maatregelen om de kans op besmetting met COVID-19 zoveel mogelijk te beperken. Onze regels wijken af van de landelijke richtlijnen, omdat we zorg dragen voor de veiligheid van (kwetsbare) patiënten, bezoekers en medewerkers. Lees hier meer.

Afspraak maken085 - 488 17 00

Indien u verhinderd bent voor een afspraak of vervolgafspraak dient u dit minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken en/of de afspraak te verzetten. Dit kunt u alleen telefonisch doen op werkdagen van 08:00 – 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 17:00 uur. Afmelden via e-mail is niet mogelijk. Bij het niet verschijnen op het spreekuur en/of niet afbellen, zijn wij genoodzaakt een bedrag van €35,- alsnog in rekening te brengen. Meer informatie over het afzeggen of verzetten van een afspraak vindt u HIER.

Overige contactgegevens, adressen en routekaartjes treft u HIER.