Testimonials ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die problemen zoals hangende oogleden of wallen onder de ogen verhelpt. Door de verwijdering van overtollige huid, vet en soms spierweefsel maakt deze ingreep uw blik frisser en jeugdiger. Er bestaan twee hoofdtypen ooglidcorrecties: de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. De bovenooglidcorrectie richt zich op het verwijderen van overtollig huidweefsel van het bovenste ooglid en de onderooglidcorrectie is gericht op het verminderen van wallen onder de ogen. Een combinatie van beide procedures is ook mogelijk voor een verjongd uiterlijk rondom uw ogen. Na een ooglidcorrectie ziet u er niet alleen beter uit, maar u voelt zich ook zekerder over uw uiterlijk. Bent u benieuwd naar de ervaringen van eerdere patiënten die een ooglidcorrectie hebben ondergaan bij Polikliniek de Blaak? Lees snel dan verder!

Lees meer over de ooglidcorrectie via de button en vraag direct een consult aan bij ons specialistische artsenteam!

Meer over ooglidcorrecties

Ervaringen met ooglidcorrectie

Een aantal van onze patiënten vertellen u graag meer over hun ervaringen met een ooglidcorrectie bij Polikliniek de Blaak.

Langzaam kreeg ik steeds meer last van hangende oogleden

“Het sluipt er langzaam in, en opeens merk je dat je steeds last hebt van vermoeide ogen. Je ziet aan jezelf dat je oogleden zijn gaan hangen, dus je begrijpt waar die klachten vandaan komen. Bovendien vond ik het niet mooi, en het leek alsof ik de hele tijd nors keek. Een bovenooglidcorrectie leek voor mij dan ook de beste oplossing.”

voorlichtingsavond bovenooglidcorrectie Rijswijk

Mevrouw van der Plas na een bovenooglidcorrectie

“Ik 47 jaar, keek elke ochtend in de spiegel, ik irriteerde mij aan mijn hangende bovenoogleden, daar kon wel wat aan gedaan worden. Gespaard en een consultafspraak gemaakt bij Polikliniek de Blaak in Rotterdam bij dokter de Vries. Een maand later werd ik al aan mijn oogleden geholpen, ik was best bang, achteraf bleek dat voor niks. De ingreep was geheel pijnloos en vrij snel gebeurd tijdens een gezellig gesprekje met de dokter en zijn assistentes.”

Bovenooglidcorrectie, ervaringen van Joyce

“In de afgelopen tien jaar kreeg ik steeds meer last van hangende oogleden. Gedurende de dag ontstond er een zwaar en vermoeid gevoel in mijn voorhoofd en soms had ik ook echt hoofdpijn in de avond. Daarnaast vond ik het niet mooi. Mijn blik was vermoeid en een beetje nors geworden. Ik heb toen besloten om voor een bovenooglidcorrectie naar Polikliniek de Blaak te gaan.”

testimonial aambeien behandelen ervaring

Ooglidcorrectie was een positieve ervaring

“Ik was het ineens zat die vermoeide blik in de spiegel. Nog erger was het als ik recente foto’s van mijzelf zag. Ik schaamde mij voor die norse oogopslag en ik wilde daar iets aan laten doen. Ik heb mijn huisarts om advies gevraagd en hij raadde mij aan een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. Volgens mijn huisarts was de arts van Polikliniek de Blaak de beste arts voor deze ingreep in de regio Rotterdam.” 

onderooglidcorrectie testimonial

Interview met Aylin over haar ervaring met een ooglidcorrectie:

“Na afloop van een feestje met familie had ik er genoeg van. Ik had nog zo mijn best gedaan om er leuk uit te zien, maar ik kreeg meerdere keren te horen dat ik het wat rustiger aan moest doen omdat ik er vermoeid uitzie. Als zelfstandig onderneemster werk ik best hard, maar ik voel me goed en slaap prima.” 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over de ooglidcorrectie of wilt u graag een consult van onze artsen? Maak dan eenvoudig een afspraak via de button of neem telefonisch contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen!
Afspraak maken 085 – 488 17 00