langzaam kreeg ik steeds meer last van hangende oogleden

– Ervaringsverhaal over een bovenooglidcorrectie –

Voor Richard bood de bovenooglidcorrectie een oplossing voor meerdere klachten. Hangende oogleden veroorzaakten een vermoeid gevoel aan zijn ogen en daarnaast was het geen prettig gezicht.

Richard: “Het sluipt er langzaam in, en opeens merk je dat je steeds last hebt van vermoeide ogen. Je ziet aan jezelf dat je oogleden zijn gaan hangen, dus je begrijpt waar die klachten vandaan komen. Bovendien vond ik het niet mooi, en het leek alsof ik de hele tijd nors keek. Een bovenooglidcorrectie leek voor mij dan ook de beste oplossing.”

Een positief consult

“Ik hoefde niet lang te zoeken naar de juiste kliniek voor deze ingreep. Een vriend van mij had eerder een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren bij Polikliniek de Blaak. Hij was zeer tevreden, en de prijs-kwaliteitverhouding was ook aantrekkelijk. Bovendien ontdekte ik dat ze een vestiging dichtbij in Rijswijk hadden, dus besloot ik daar een consult te plannen. Het intakegesprek met dokter Boonen verliep uiterst prettig. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De operatie kon snel na de intake worden ingepland.”

De dag van de operatie

“Het is begrijpelijk dat sommige mensen een beetje nerveus zijn voor een bovenooglidcorrectie, maar ik was volledig op mijn gemak. Het team van de arts en zijn assistenten vormde duidelijk een professioneel geheel en stelde me gerust. De operatiekamer was uitzonderlijk schoon en netjes. Dankzij de verdoving was de ingreep pijnloos en alles verliep vrij snel. Ik heb het idee dat er een aanzienlijk stuk huid is verwijderd. Na de ingreep kreeg ik de kans om bij te komen, en na een laatste controle kon ik naar huis.”

voor en na foto ooglidcorrectie man

Uitstekende service en een mooi resultaat

“Het herstel verliep voorspoedig. Ik werd op een vrijdag geopereerd en was de daaropvolgende maandag alweer aan het werk. Slechts enkele collega’s merkten op dat er iets aan de hand was met mijn ogen. Ook het verwijderen van de hechtingen en de nacontrole werden professioneel afgehandeld in de kliniek. Ik heb geen enkele napijn ervaren, en het resultaat is verbluffend. Bovendien heb ik geen last meer van vermoeide ogen.”