Prijslijst verzekerde zorg

Wanneer de behandeling onder verzekerde zorg valt zullen wij de factuur naar uw zorgverzekering sturen, tenzij wij daar geen contract mee hebben (in enkele gevallen). U hoeft de behandeling dan dus niet zelf te betalen maar u dient wel rekening te houden met de eventuele eigen bijdrage die u met uw zorgverzekeraar heeft afgesproken. Een overzicht van de kosten van onze medische behandelingen vindt u onder:

-Passantentarieven*

*Het zijn onze standaardprijzen. Als uw ziektekostenverzekeraar met ons een contract afgesloten heeft, dan zullen de meeste prijzen lager uitvallen, omdat uw ziektekostenverzekeraar doorgaans een korting bedingt.

Betaling eigen risico bij doorlopende behandeling

Patiënten krijgen soms te maken met een naheffing eigen risico. Het is daarom goed om dit vooraf goed na te lezen. Voor een uitgebreide uitleg: naheffing eigen risico

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen. Deze kosten variëren van €75,- tot 50% van het bedrag van de behandeling. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Meer informatie over het afzeggen van een afspraak vindt u HIER.

Folder met uitleg over kosten en verzekering

Lees voor u een afspraak maakt eerst onze folder met uitleg over de kosten en de zorgverzekering. De folder kunt u HIER downloaden.

 

Selecteer een behandeling