Zorghotel

Polikliniek de Blaak biedt de mogelijkheid om na een chirurgische behandeling (bijvoorbeeld liposcuctie bij lipoedeem) te overnachten in een zorghotel. Bij sommige ingrepen kan de arts bepalen dat een overnachting noodzakelijk is voor een goede genezing. Na de behandeling gaan de patiënten met een eigen begeleider en met eigen vervoer of een taxi naar het zorghotel in Rotterdam.

In de overnachting is inbegrepen:

  • Eigen tweepersoonskamer;
  • Dag en nacht verpleegkundige zorg en toezicht;
  •  Postoperatieve controle door de verpleegkundige/verzorgende;
  • Comfortabel bed, flat screen TV, internet en telefoon;
  • Een luxe badkamer;
  • Overnachting, drank, diner en ontbijt voor patiënt;

zorghotel kamer

Comfortabel en veilig

De patiënt kan zo in het zorghotel revalideren in een sfeervol en comfortabel hotel. De opname duurt een nacht waarbij een professionele verpleegkundige 24 uur per dag klaar staat om de patiënt de postoperatieve verzorging te geven die nodig is.

Zo heeft de patiënt toezicht nodig voor wond-lekkage en is er controle gewenst op het gebruik van medicatie zoals pijnstilling en op het volgen van de instructies welke gegeven worden door de polikliniek. Op basis van de conditie van de klant kunnen er gedurende de dag en nacht controle momenten worden ingebouwd, te weten bij opname, voor en gedurende de nacht, in de ochtend en bij ontslag. De eerste nacht na de liposuctie zal de patiënt nog veel vocht verliezen. Ook bestaat de kans dat de patiënt flauw kan vallen. Direct toegankelijke zorg is dan wenselijk. Hierdoor kunnen complicaties worden voorkomen. De behandelend arts van de polikliniek is daarbij altijd bereikbaar voor de care hotel medewerkers.

De ochtend na de operatie zal de verpleegkundige/verzorgende de patiënt bezoeken. Na deze controle kan de patiënt ontbijten en zal de aanwezige verpleegkundige/verzorgende de patiënt helpen met het douchen en het aandoen van de verbandkous. De patiënt zal daarna in de loop van de ochtend onder begeleiding van de partner of een familielid naar huis gaan. De kosten van de overnachting alsook de verpleegkundige zorg zijn in de behandelprijs van Polikliniek de Blaak inbegrepen. Omdat de patiënt na de ingreep niet mag autorijden adviseren wij dat hij of zij wordt vergezeld door diens partner of familielid. In dat geval kan deze begeleider ook een overnachting bijboeken voor een meerprijs. Ook kan de patiënt op basis van beschikbaarheid en op eigen kosten per dag bijboeken.

Wat u zelf kunt meenemen voor de overnachting:

  • Enkele oude handdoeken tegen het lekken tijdens transport
  • Nachtkleding
  • Toiletartikelen

Door de samenwerking van Polikliniek de Blaak met van der Valk Care kunnen wij een nog betere zorg voor u garanderen.

Adres Zorghotel:

Van der Valk Care Blijdorp
Energieweg 2
3041 JC Rotterdam
Tel +31 (0)102 98 87 77

zorghotel lipoedeem

zorghotel liposuctie

zorghotel overnachting blaak