Lipofilling

Met lipofilling kan er met behulp van het eigen vetweefsel contourverbeteringen aan uw figuur worden aangebracht. Hiertoe worden vetcellen weggezogen ergens waar vetweefsel overvloedig voorhanden of overbodig is. Na indikken van dit weefsel kan het elders weer worden ingespoten.

Verschillende toepassingen van lipofilling

lipofillingEen aantal afwijkingen kan met behulp van dit eigen vetweefsel worden behandeld. Een te dunne bovenlip kan worden verstevigd of worden vergroot. Ook kan een te diepe groeve tussen wang en bovenlip worden verbeterd. Zelfs jukbeencontouren worden versterkt met lichaamseigen vet. Bij ingevallen wangen kan ook vulling worden verkregen op bovengenoemde wijze. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijke toepassingen:
• Corrigeren van plooien in het gezicht
• Opvullen van de rugzijde van de handen
• Borstvergroting met lichaamseigen vetweefsel
• Bilvergroting met lichaamseigen vetweefsel (Brazillian Butt)

De ingreep

Onder plaatselijke verdoving wordt vet uit buik of heupen weggezogen. Daarna wordt dit bewerkt waarna het inspuitbaar is. Ook het inspuiten gebeurt onder plaatselijke verdoving. Na het inspuiten ontstaat er eerst een zwelling die 3 tot 14 dagen zal duren. Daarna is het resultaat pas goed te beoordelen.

De voordelen van lipofilling:

• Er wordt met lichaamseigen materiaal gewerkt, dus er ontstaan geen afstotingsreacties
• Operatie onder plaatselijke verdoving, dus dezelfde dag naar huis.
• Een hoog succespercentage indien gedaan door ervaren artsen.

Prijslijst lipofilling

Consult € 55,-
Gezicht € 3.670,-*
Borsten € 5.900,-*
Billen € 5.900,-*
Heupen € 5.900,-*
Handen € 3.025,-*
Andere lichaamsdelen lipofilling vanaf € 3.025,-*
Lipofilling met extra zone liposuctie € 1.195,-
*De prijs is inclusief liposuctie op 1 locatie van het lichaam. Indien er op meer locaties vet verzameld moet worden om voldoende volume te verkrijgen voor de lipofilling zal de prijs worden aangepast. Dit krijgt u vooraf te horen van de cosmetisch arts als deze u tijdens het consult heeft gezien.

Vragen over lipofilling?

In het bovenstaande hebben wij geprobeerd u in te lichten over de ingreep. Een dergelijke beschrijving kan echter nooit volledig zijn en betreffende de resultaten kunt u daarom geen garantie ontlenen uit het bovenstaande.

Mocht u nog vragen hebben, maakt u dan telefonisch een afspraak voor een gesprek met een van onze artsen. Wij zijn gaarne bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Cosmetische chirurgie is geen exacte wetenschap; wij kunnen het resultaat van uw operatie niet garanderen doch streven uiteraard naar een zo optimaal mogelijke lipofilling behandeling.

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor een intake voor een lipofilling: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk. De ingreep zelf zal in Rotterdam plaatsvinden.

Array


Array
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.