Cosmetische chirurgie

Bij Polikliniek de Blaak begrijpen we hoe belangrijk het is om tevreden te zijn met uw uiterlijk. Daarom specialiseren we ons in cosmetische chirurgie, gericht op de verbetering en verfraaiing van uw natuurlijke schoonheid. Onze ervaren en BIG-geregistreerde artsen voeren diverse behandelingen uit, zoals ooglidcorrecties, facelifts, borstvergrotingen en liposucties. Dankzij onze intensieve samenwerking met cosmetisch artsen, dermatologen en flebologen leveren we kwalitatieve zorg met de nieuwste technieken en apparatuur. Bij Polikliniek de Blaak bent u in goede handen voor hoogwaardige, patiëntgerichte zorg zonder lange wachtlijsten.

De cosmetische behandelingen die we aanbieden

Gezicht en hals

Laat uw gezicht en hals weer stralen met onze cosmetische behandelingen.

Facelift Halslift Injectables
Lipcorrectie Ooglidcorrectie Wenkbrauwlift

Wilt u meer informatie over cosmetische chirurgie voor uw gezicht en hals? Neem dan contact met ons op via de button.
085 – 488 17 00

armlift met liposuctie

Lichaam

Onze gespecialiseerde lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich weer zeker voelt in uw lichaam en lekker in uw vel zit.

Armlift Bilvergroting Borstvergroting
Borstverkleining Buikwandcorrectie Gynaecomastie
Lipofilling Schaamlipcorrectie Liposuctie

Heeft u een vraag over onze cosmetische behandelingen voor het lichaam? Neem dan contact met ons op via de button.
085 – 488 17 00

Consult met een van onze specialisten

Tijdens het eerste consult met een van onze cosmetische artsen bespreken we uw wensen en verwachtingen uitvoerig en geven we u een eerlijk en deskundig advies. Onze ervaren artsen nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en informeren u over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Zo vinden we samen met u de juiste behandeling. Neem contact met ons op via de button of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Ons gespecialiseerde behandelteam

Ons gespecialiseerde behandelteam bestaat uit ervaren en BIG-geregistreerde artsen. Door hun intensieve samenwerking en focus op de nieuwste technieken en behandelmethoden, leveren ze de hoogst mogelijke kwaliteit zorg.

Drs. R. Boonen

Sinds de jaren ’90 heeft drs. Robert Boonen zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals ooglidcorrecties, liposucties, facelifts en injectables. Met 30 jaar ervaring en duizenden uitgevoerde ooglidcorrecties, leidt hij nu ook jongere artsen op en verzorgt hij persoonlijke intakegesprekken en nacontroles.

Lees meer

Dr. M. Visser

Dr. Michel Visser is cum laude afgestudeerd in geneeskunde in Leiden en heeft ruime ervaring als vaatchirurg en algemeen chirurg. Gefascineerd door cosmetische chirurgie, specialiseerde hij zich in ooglidcorrecties en liposucties. Bij Polikliniek de Blaak is hij geliefd om zijn heldere communicatie en natuurlijk ogende resultaten.

Lees meer

Drs. Andreas Versteeg

Drs. Andreas Versteeg, afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven, is een specialist in cosmetische geneeskunde vanwege zijn oog voor detail en artistieke blik. Gespecialiseerd in injectables en ooglidcorrecties, helpt hij patiënten hun zelfvertrouwen te vergroten door zowel medische als cosmetische verbeteringen.

Lees meer

Contact opnemen

Heeft u een vraag over cosmetische behandelingen in onze kliniek of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 085 488 1700 of maak een afspraak via de button!

Veelgestelde vragen over cosmetische behandelingen

Vanaf welke leeftijd zijn cosmetische behandelingen toegestaan?

Cosmetische behandelingen zijn toegestaan vanaf 18 jaar.

Wordt een cosmetische behandeling vergoed door mijn zorgverzekering?

Cosmetische chirurgie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar. Alleen in bijzondere gevallen waarbij het wordt uitgevoerd vanwege een medische noodzaak kunt u mogelijk een vergoeding krijgen.