Cosmetische chirurgie

Polikliniek de Blaak is gespecialiseerd in diverse behandelingsmogelijkheden betreffende schoonheid en gezondheid. Door jarenlange ervaring binnen de cosmetische- en esthetische chirurgie en cosmetische dermatologie kunnen wij u inmiddels een uitgebreid scala aan behandelingen aanbieden. Door intensieve samenwerking met cosmetisch artsen, dermatologen en flebologen kunnen wij u hoogwaardig kwalitatieve zorg leveren. Alle behandelingen zijn op poliklinische basis, waardoor u na de ingreep meteen weer naar huis kan.

cosmetische chirurgie polikliniek dr Boonen

Ook voor de cosmetische chirurgie zijn er geen wachtlijsten en we hebben bovendien een avondspreekuur voor de mensen die overdag niet kunnen.

Tijdens het intake gesprek krijgt u van de cosmetischarts een deskundige uitleg en advies. Hij of zij zal samen met u bekijken of uw wensen haalbaar zijn en verantwoord.

Polikliniek de Blaak is aangesloten bij de diverse beroepsverenigingen zodat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Voorts zijn wij BIG-geregistreerd.

Wij heten u van harte welkom en staan u graag te woord voor meer informatie.

Afspraak maken085 - 488 17 00