Littekens behandelen

Littekens zijn het gevolg van een beschadiging van de huid en kunnen verschillende oorzaken hebben. Het zijn zichtbare restanten op de huid van een infectie, trauma of een chirurgische ingreep. Dat kunnen dus ook de littekens van acne zijn. Het is goed te begrijpen dat mensen littekens in het gezicht of op andere (zichtbare) plaatsen heel vervelend vinden. Gelukkig zijn er behandelingen mogelijk om de littekens te verminderen en onopvallend te maken.

Mogelijkheden littekens behandelen

De huidtherapeuten van Polikliniek de blaak hebben veel ervaring met het behandelen van littekens. Tijdens een gratis consult zullen ze het litteken of de littekens beoordelen en een advies geven over de beste behandeling. Bij Polikliniek de Blaak zijn de volgende behandelingen bij littekens mogelijk:

  • Chemische peeling
  • Dermapen
  • Fractionele CO2 laser
  • Harmony XL Pro
  • Microdermabrasie

Tijdens het consult met de huidtherapeut krijg je een eerlijk advies en een indicatie van de kosten voor de behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een gratis consult bij een gespecialiseerde huidtherapeut in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg kan telefonisch: 085-4881700

foto voor en na behandeling van acnelittekens met laser:

littekens behandelen met laser

foto voor en na behandeling van litteken op lichaam met laser:

litteken behandelen op lichaam

Array