SPATADEREN BEHANDELEN KOSTEN

De kosten voor spataderen behandelen verschillen per het type behandeling. Polikliniek de Blaak voorziet u van een overzichtelijke prijslijst:

Consult met duplex verzekerd (verwijzing van uw huisarts noodzakelijk voor vergoeding) Vergoed*
Consult met duplex onverzekerd  € 454,-
Sclerocompressietherapie** € 200,-
Echogeleide sclerocompressietherapie** € 230,-
Muller** € 899,-
Endoveneuze Lasertherapie (EVLT)** € 1.550,-
Aanvullende muller BEPERKT  i.c.m. verzekerde endolaser behandeling (alleen in combinatie en tegelijk met de EVLT behandeling) € 550,-
Aanvullende muller UITGEBREID i.c.m. verzekerde endolaser behandeling (alleen in combinatie en tegelijk met de EVLT behandeling) € 800,-
Kous € 14,95

 

* Let wel op uw eigen risico van uw zorgverzekering.
** Prijs is per been en per behandeling, soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen. Deze kosten variëren van €75,- tot 50% van het bedrag van de behandeling. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Lees alles over het afzeggen van een afspraak.

Vergoeding spataderen verwijderen

Hoewel spataderen verwijderen niet altijd onder verzekerde zorg valt, is het belangrijk te verduidelijken dat de kosten voor de intake en een aantal specifieke behandelingen wel door de zorgverzekeraar worden vergoed. De intake en de Endolaserbehandeling zijn inbegrepen in de verzekerde zorg, terwijl de kosten voor de Muller-behandeling mogelijk niet onder de verzekerde zorg vallen. Let er wel op dat uw eigen risico kan worden aangesproken. Heeft u geen doorverwijzing, maar wilt u toch graag een spataderbehandeling? Dat is bij Polikliniek de Blaak vanzelfsprekend ook mogelijk. De kosten zijn dan voor uzelf.

Lees voordat u een afspraak maakt eerst onze folder met uitleg over de kosten en de zorgverzekering.

Download onze folder

Selecteer een behandeling