Huidontsiering

Met het ouder worden (vanaf het 18e levensjaar) krijgt iedereen in min of meerdere mate last van ontsierende oneffenheden zoals donkere uitstulpingen (fibromata mollum et pendulatum) in hals en oksels, verdikte moedervlekken in het gelaat (compound naevi) en verzonken moedervlekken ter hoogte van de benen (dermafibromen).

Behandeling

De verheven steeltjes en moedervlekken worden meestal behandeld, na voorbehandeling met Emlacrème als locale pijnstiller, met coagulatie oftewel het wegschroeien met elektrische stroom middels een klein bolletje.

Dermatofibromen worden na plaatselijke verdoving chirurgisch verwijderd.

Huid oneffenheden en ontsieringen

huid ontsieringen steeltjes oneffenheden huidarts dermatoloog

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor behandeling bij de dermatoloog: Rotterdam, Haaglanden en Tilburg.

Een consult en behandeling bij onze dermatoloog valt onder verzekerde zorg met een verwijsbrief van jouw huisarts. De tarieven voor dermatologie verschillen per zorgverzekering en kun je vooraf bij jouw eigen zorgverzekeraar opvragen.

Voor een cosmetische ingreep (zoals shave, coagulatie of cryotherapie) brengen wij € 150,- in rekening (naast de consult kosten). Uiteraard wordt dit tijdens het consult met je besproken.

Array Array
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.