Over Polikliniek de Blaak

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen.

Sinds 1990

Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum waar dermatoloog drs. J. Dros zich vooral richtte op de behandeling van spataderen. Daarnaast werden ook de andere huidaandoeningen behandeld. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK’s groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie.

Organisatie

Bij Polikliniek de Blaak werken inmiddels bijna 70 medewerkers aan een kwalitatief hoogwaardige zorg. De kliniek heeft een kwaliteitsbeleid en laat dit ook jaarlijks toetsen door een extern bedrijf. Het speerpunt van de kliniek is na ruim 20 jaar nog onveranderd: hoogwaardige en patiëntgerichte zorg en geen wachtlijsten.

De locaties

Polikliniek de Blaak heeft vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg. Ga voor meer informatie naar locaties en route.

Kliniek Nieuwstraat

Sinds juli 2012 is de naam kliniek Nieuwstraat vervallen. De cosmetische behandelingen worden sindsdien uitgevoerd onder de naam Bojas Medical b.v.

Bojas Medical B.V.

De cosmetische ingrepen (alles wat niet onder de verzekerde zorg valt) worden uitgevoerd onder de naam Bojas Medical B.V. Het is dus zo dat u voor de behandeling een factuur ontvangt onder deze naam.

Bedrijfsgegevens:

Bojas Medical B.V.
KvK nr. 62208241
Oranjelaan 1, Rijswijk
Tel. 085 – 488 17 00