Harmony XL Pro laserplatform

  • Geen wachtlijst
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Effectieve behandeling

harmony xl proBij Polikliniek de Blaak in Rotterdam werken we met het zeer betrouwbare laserplatform Harmony XL Pro. Met deze krachtige laser kunnen we wel zes verschillende indicaties behandelen. Iedere indicatie wordt behandeld met een eigen techniek en aanpak. Het laserplatform bestaat uit verschillende handstukken waardoor de mogelijkheden zeer groot zijn. Door de verscheidenheid van deze laser kunnen we perfect maatwerk leveren voor iedere leeftijd en voor elke huidskleur.

Indicaties

De Harmony laser is geschikt voor behandeling van:
– Ontharen
– Vaatbehandeling
– Pigmentafwijkingen
– Anti-aging
– Littekens

Ontharen

Vrijwel pijnloos ontharen met een zeer duurzaam resultaat en voor ieder type huid; dat zijn de voordelen van de Harmony XL Pro. Voor het ontharen maken we gebruik van de Advanced Fluorescence Technology (AFT) en Super Hair Removal (SHR) van Alma. De combinatie van techniek en behandelmethode zorgen ervoor dat er snel en effectief grote gebieden behandeld kunnen worden, met kortere tussenpozen tussen de behandelingen en minder behandelingen in totaal.

Voordelen:

– Snel en effectief
– Voor iedere huidtype en elke huidskleur
– Geschikt voor moeilijk bereikbare gebieden zoals oren of neushaar
– Vrijwel pijnloos

foto van voor en na de laserbehandeling:

laser ontharen voor na foto

Deze behandeling is uniek omdat het zorgt voor een geleidelijke opwarming van de haarwortel door meerdere korte pulsen achter elkaar in plaats van één lange puls. De haar laat los en de haarwortel is niet meer in staat om een nieuwe haar te laten groeien. De SHR methode zorgt ervoor dat de laserkop over de huid heen en weer wordt bewogen waardoor er geen haren onbehandeld achter blijven.

Vaatlaser

Oppervlakkige zichtbare bloedvaatjes zoals bij couperose kunnen op een zeer nauwkeurige manier behandeld worden met de Harmony XL Pro laser. De Advanced Fluorenscene Technologie (AFT) is een techniek die er voor zorgt dat de laser alleen het geselecteerde bloedvat raakt zonder schade aan het omliggende weefsel te veroorzaken.

Voordelen:

– Efficiënt
– Comfortabel en pijnloos
– Snel zichtbaar resultaat
– Snellere genezing van het behandelde gebied

foto van voor en na de vaatlaserbehandeling (pigment en couperose):

vaatlaser voor en na foto couperose

De combinatie van een krachtige laser, de wijze van koelen en de behandelmethode maakt deze behandeling uniek. De huid wordt gelijktijdig met de laserpuls gekoeld waardoor er minder risico is op een oppervlakkige verbranding van de huid. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling en een snelle genezing van het behandelde gebied.
Voor de dieper gelegen vaatjes gebruiken we de Cooled LP Nd:YAG 1064 laser. Deze krachtige oplossing zorgt met pulsen op een lange golflengte voor een diepe penetratie van de huid. Deze techniek maakt het mogelijk om doelgericht te behandelen zonder omliggend weefsel of de bovenste huidlaag te beschadigen.

Pigmentafwijkingen

De Harmony XL Pro kan pigmentatie in verschillende huidlagen en bij verschillende huidtypen en huidskleuren behandelen. De huidtherapeut kan kiezen uit een aantal verschillende koppen om maatwerk te leveren voor ieder soort pigmentatie. De behandeling resulteert in een lichtere en egalere huid.

Dye-SR Technology

Deze laserkop zorgt voor een behandeling met een beperkt golflengte waardoor de pigmentschade heel doelgericht kan worden aangepakt. Door het heen en weer bewegen van de laserkop worden er geen delen overgeslagen en dat resulteert in een lichtere en egalere huid. Deze methode is ook zeer geschikt voor een donkere huid.

High Powered Q-Switched ND:YAG laser

Deze laserkop is zeer geschikt voor behandeling van pigmentatie op verschillende dieptes in de huid en in verschillende maten. En kan in dezelfde behandeling gewisseld worden in golflengte en frequentie van de laser waardoor verschillende dieptes bereikt worden. Zo worden dieper gelegen pigmenten beschadigd en blijft de opperhuid intact. Het immuunsysteem ruimt de gepigmenteerde cellen daarna op en maakt weer plaats voor nieuwe cellen en daarmee een lichte en minder gevlekte huid.

Donkere huid

De meest gebruikte laserpunten zijn 3 mm of 5 mm. Speciaal voor de donkere huid heeft de Harmony XL Pro een laserpunt van 10 mm ontwikkeld die zorgt voor een iets minder intense dichtheid van de laser. Daarmee kan ook de donkere huid veilig en effectief behandeld worden.

Voordelen

– Effectief en veilig
– Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren
– Behandeling van zowel oppervlakkige als diepe huidlaag

foto van voor en na de laserbehandeling van een pigmentvlek:

voor en na foto pigmentvlek verwijderen

Anti-aging

De Harmony XL Pro gaat elke uitdaging van huidveroudering aan. Elke imperfectie van de huid die veroorzaakt wordt door de veroudering kan worden behandeld. Denk daarbij aan rimpels, ruwe of ongelijkmatige huid en lichtbeschadigingen. De laser biedt maatwerk voor elk huidtype en iedere huidskleur. Zeer gevoelige gebieden van het gezicht, de nek of decolleté waar de huid dun of kwetsbaar is, zijn comfortabel en vrijwel pijnloos te behandelen.

Clearlift

Door gebruikt te maken van de Fractional Q-Switched Nd:YAG laser kan de huidtherapeut de kwetsbare delen waar de huid dun is ook goed en veilig behandelen. De bovenste huidlaag blijft volledig intact en de laser zorgt voor een gecontroleerde beschadiging van de dieper gelegen huidlagen. De beschadiging zorgt voor aanmaak van nieuwe huidcellen en stimuleert in de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor een egale en gladde huid.

foto van voor en na de anti-aging laserbehandeling:

voor en na foto anti-aging laser

Voordelen:

– Geschikt voor elke imperfectie als gevolg van veroudering
– Effectief en veilig
– Nauwelijks zichtbare zwelling of roodheid
– Geschikt voor kwetsbare zones
– Geschikt voor alle huidtypen en elke huidskleur

Littekens

De Harmony XL Pro wordt gebruikt voor het behandelen van littekens. Dit kunnen littekens zijn die ontstaan zijn door acne, een ongeluk of een medische ingreep. Littekens kunnen met de Harmony laser afgevlakt en minder rood worden gemaakt en ook bijbehorende klachten zoals jeuk kunnen verminderen. De combinatie van de laser, de koeling en de vacuümtechnologie zorgen ervoor dat de behandeling comfortabel aanvoelt en het behandelde gebied snel geneest.

Voordelen:

– Effectief en veilig
– Geschikt voor alle huidtypen en elke huidskleur

foto van voor en na de laserbehandeling van acne littekens:

littekens behandelen voor en na foto

Prijslijst Harmony XL Pro

Clearlift

Intake  Gratis
Gelaat €   190,-
Hals €   150,-
Gelaat & hals €   250,-
Decolleté €   160,-
Hals en decolleté € 250,-
Gelaat, hals en decolleté € 300,-

Pixel

Intake  Gratis
Gelaat €   350,-
Hals €   200,-
Gelaat & hals €   400,-
Decolleté €   250,-
Hals en decolleté € 350,-
Gelaat, hals en decolleté € 500,-
Wangen klein € 200,-
Wangen groot € 250,-
1 tot 5 plekken € 60,-
Tot 10 plekken € 110,-

Vaatlaser

Klik HIER voor de prijslijst van de vaatlaser.
 

Alle tarieven zijn per behandeling en inclusief verschuldigde BTW.

Afspraak afzeggen Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van 35 euro voor één afspraak. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Meer informatie over het afzeggen van een afspraak vindt u HIER.

Maak een afspraak voor een laserbehandeling met de Harmony XL Pro

De Harmony XL Pro wordt gebruikt op onze vestiging in Rotterdam. Op de andere vestigingen hebben wij andere (laser) behandelingen voor bovenstaande toepassingen. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 085 488 1700 . Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u liever teruggebeld wilt worden om een afspraak te maken, kunt u via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.