Harmony XL Pro laserplatform

  • Geen wachtlijst
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Maatwerk
  • Effectieve behandeling

harmony xl proBij Polikliniek de Blaak in Rotterdam werken we met het zeer betrouwbare laserplatform Harmony XL Pro. Met deze krachtige laser kunnen we verschillende indicaties behandelen. Iedere indicatie wordt behandeld met een eigen techniek en aanpak. Het laserplatform bestaat uit verschillende handstukken waardoor de mogelijkheden zeer groot zijn. Door de verscheidenheid van deze laser kunnen we perfect maatwerk leveren.

Indicaties

De Harmony laser is geschikt om in te zetten voor:
– Ontharen
– Vaatbehandeling
– Pigmentbehandeling
– Anti-aging
– Littekenbehandeling
– Roodheid

Ontharen

Vrijwel pijnloos ontharen met een zeer duurzaam resultaat en geschikt voor verschillende type huid en huidskleur; dat zijn de voordelen van de Harmony XL Pro. Voor het ontharen maken we gebruik van de Advanced Fluorescence Technology (AFT) een geavanceerde vorm van Intense Pulsed Light technology (IPL). Met deze techniek kunnen zowel kleine als grote gebieden snel en effectief behandeld worden, met kortere tussenpozen tussen de behandelingen en minder behandelingen in totaal.

Voordelen:

– Snel en effectief
– Geschikte voor verschillende type huid en huidskleur

foto van voor en na de laserbehandeling:

laser ontharen voor na foto

Vaatlaser

Oppervlakkige zichtbare bloedvaatjes zoals bij couperose kunnen op een zeer nauwkeurige manier behandeld worden met de Harmony XL Pro laser. Deze laser zorgt ervoor zorgt dat alleen het geselecteerde bloedvat geraakt wordt zonder schade aan het omliggende weefsel te veroorzaken.

Voordelen:

– Efficiënt
– Comfortabel en minder pijnlijk dan andere lasers
– Snel zichtbaar resultaat
– Snellere genezing van het behandelde gebied

foto van voor en na de vaatlaserbehandeling (pigment en couperose):

vaatlaser voor en na foto couperose

De combinatie van een krachtige laser, de wijze van koelen en de behandelmethode maakt deze behandeling uniek. De huid wordt gelijktijdig met de laserpuls gekoeld waardoor er minder risico is op een oppervlakkige verbranding van de huid. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling en een snellere genezing van het behandelde gebied.
Voor de dieper gelegen vaatjes gebruiken we de Cooled LP Nd:YAG 1064 laser. Deze krachtige oplossing zorgt met pulsen op een lange golflengte voor een diepe penetratie van de huid. Deze techniek maakt het mogelijk om doelgericht te behandelen zonder omliggend weefsel of de bovenste huidlaag te beschadigen.

Pigmentafwijkingen

Pigment kan bij polikliniek de Blaak goed behandeld worden door middel van o.a. IPL en laser. Tijdens het consult wordt er in overleg met u besloten welke behandeling voor u het meest geschikt is. Onze huidtherapeut geeft u graag advies op maat.

Voordelen

– Effectief en veilig
– Geschikt voor verschillende huidtypen
– Mooi resultaat

foto van voor en na de laserbehandeling van een pigmentvlek:

voor en na foto pigmentvlek verwijderen

Anti-aging

De Harmony XL Pro gaat elke uitdaging van huidveroudering aan. Elke imperfectie van de huid die veroorzaakt wordt door de veroudering kan worden behandeld. Denk daarbij aan rimpels, ruwe of ongelijkmatige huid en lichtbeschadigingen. De laser biedt maatwerk voor elk huidtype en iedere huidskleur. Zeer gevoelige gebieden van het gezicht, de nek of decolleté waar de huid dun of kwetsbaar is, zijn comfortabel en vrijwel pijnloos te behandelen.

Clearlift

Door gebruikt te maken van de Fractional Q-Switched Nd:YAG laser kan de huidtherapeut de huid goed en veilig behandelen. De bovenste huidlaag blijft volledig intact en de laser zorgt voor een gecontroleerde beschadiging van de dieper gelegen huidlagen. De beschadiging zorgt voor aanmaak van nieuwe huidcellen en stimuleert in de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor een egale en gladde huid.

foto van voor en na de anti-aging laserbehandeling:

voor en na foto anti-aging laser

Voordelen:

– Geschikt voor vermindering van imperfecties als gevolg van veroudering
– Effectief en veilig
– Nauwelijks zichtbare zwelling of roodheid
– Geschikt voor verschillende huidtypen en huidskleuren

Littekens

De Harmony XL Pro wordt gebruikt voor het behandelen van (acne)littekens. De verschillende littekens kunnen met de Harmony laser afgevlakt en minder rood worden gemaakt en ook bijbehorende klachten zoals jeuk kunnen verminderen. De combinatie van de laser en de koeling zorgen ervoor dat de behandeling comfortabel aanvoelt en het behandelde gebied sneller geneest.

Voordelen:

– Effectief en veilig
– Snelle wondgenezing
– Vermindering van verkleving
– Verbetering van structuur
– Verbetering van kleur
– Geschikt voor verschillende huidtypen en huidskleuren

foto van voor en na de laserbehandeling van acne littekens:

littekens behandelen voor en na foto

Prijslijst Harmony XL Pro

Clearlift

Intake  Gratis
Gelaat € 260,-
Hals € 195,-
Gelaat & hals € 390,-
Decolleté € 185,-
Hals en decolleté € 325,-
Gelaat, hals en decolleté € 520,-

Pixel

Intake  Gratis
Gelaat € 450,-
Hals € 260,-
Gelaat & hals € 580,-
Decolleté € 325,-
Hals en decolleté € 450,-
Gelaat, hals en decolleté € 710,-
Wangen klein € 260,-
Wangen groot € 325,-
1 tot 5 plekken € 100,-
6 tot 10 plekken € 130,-
10+ plekken € 185,-

Vaatlaser

Klik HIER voor de prijslijst van de vaatlaser.

 

Alle tarieven zijn per behandeling en inclusief verschuldigde BTW.

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen. Deze kosten variëren van €75,- tot 50% van het bedrag van de behandeling. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Meer informatie over het afzeggen van een afspraak vindt u HIER.

Maak een afspraak voor een laserbehandeling met de Harmony XL Pro

De Harmony XL Pro wordt gebruikt op onze vestiging in Rotterdam. Op de andere vestigingen hebben wij andere (laser) behandelingen voor bovenstaande toepassingen. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 085 488 1700 . Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u liever teruggebeld wilt worden om een afspraak te maken, kunt u via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.