Testimonials spataderen

Spataderen zijn verwijdde aderen. De kleppen in de aderen functioneren minder goed, waardoor het bloed slechter doorstroomt met pijnlijke benen en kuiten als gevolg. Bij Polikliniek de Blaak hebben we vijf verschillende behandelmethodes waarmee we spataderen verwijderen. Tijdens het eerste consult kijken onze gespecialiseerde artsen welke methode voor uw situatie het beste is.

Meer over spataderen

Ervaringen spataderen verwijderen

Om u van tevoren een beeld te geven van de behandeling en de uiteindelijke resultaten, geven we graag het woord aan eerdere patiënten die hun ervaringen met spataderen verwijderen delen.

Mevrouw van Cooten over behandeling spataderen

“In januari van dit jaar is mijn rechterbeen geopereerd. Ik liep al jaren rond met spataderen omdat ik opzag tegen een behandeling maar ik kreeg steeds meer last van kramp en jeuk. Daarnaast was het een onaangenaam gezicht en werd mijn been steeds dikker. Mijn vriendin was al eerder bij Polikliniek de Blaak geweest en was erg te spreken over de manier van werken daar.”

testimonial aambeien behandelen ervaring

Mevrouw J. Kooy na een laserbehandeling van spataderen

“Ik ben zeer tevreden over de manier hoe ik door mevrouw Stevens ben behandeld. Voor het consult was ik zenuwachtig en bang voor de eventuele behandelingen. Mevrouw Stevens merkte dat ik zenuwachtig was en speelde daar op in en kon mij goed geruststellen.”

Mevrouw De Jong na het wegspuiten van kleine spataderen

“Ik stoorde mij hinderlijk aan kleine, fijne blauwe spatadertjes op mijn benen. Ik ben hiervoor elders bij meerdere artsen geweest die deze adertjes niet konden behandelen. Het resultaat was telkens teleurstellend. Ook door middel van een oppervlakkige laser gingen de adertjes niet goed weg.”

testimonial aambeien behandelen ervaring

De heer Petit na een laserbehandeling van spataderen

“Als ik mijn indruk van Polikliniek de Blaak in een paar woorden mag omschrijven zou ik zeggen: Een professionele intake, zeer snel geholpen en in een prettige sfeer. Toen ik na het sporten last kreeg van moeheid in mijn benen door mijn spataderen besloot ik mijn zorgverzekering te vragen waar ik mij het beste kon laten behandelen.” 

blauwe plekken

Laserbehandeling spataderen

“1 oktober heb ik een laser behandeling gehad voor mijn spataders in Kliniek de Blaak in Rotterdam. Bij aankomst werd ik snel geholpen en direct op mijn gemak gesteld en kon direct door naar de operatiekamer. Drs Cijs en collega’s waren erg vriendelijk en voordat ik het doorhad was de behandeling al kaar.”

lipalgie syndroom

Testimonial spataderen

“Het verhaal van een patiënt met spataderen:

Ruim 17 jaar heb ik rondgelopen met spataderen op mijn benen. De eerste spataderen kwamen na een zwangerschap en er zijn er heel wat bij gekomen in de loop der tijd. Ik vond het heel vervelend en schaamde mij voor mijn lelijke benen. Ik ging daarom ook nooit mee naar het strand of een zwembad als collega’s en vrienden daarom vroegen. Daarnaast had ik er ook veel last van door klachten als vermoeide benen en een vervelend gevoel.”

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over spataderen of wilt u langskomen voor een consult van onze artsen? Plan dan gemakkelijk via de button een afspraak in of neem telefonisch contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Afspraak maken 085 – 488 17 00