De heer Petit na een laserbeandeling van spataderen

Als ik mijn indruk van Polikliniek de Blaak in een paar woorden mag omschrijven zou ik zeggen: Een professionele intake, zeer snel geholpen en in een prettige sfeer.

Toen ik na het sporten last kreeg van moeheid in mijn benen door mijn spataderen besloot ik mijn zorgverzekering te vragen waar ik mij het beste kon laten behandelen. Ik werd doorverwezen naar Polikliniek de Blaak omdat die gespecialiseerd zijn in laserbehandelingen bij spataderen en je kunt daar meteen terecht. Het intake gesprek bij mevrouw Stevens gaf mij meteen al een goed gevoel. Niet alleen vanwege het professionele onderzoek maar ook vanwege het leuke contact met deze verpleegkundige. Daarna kennis gemaakt met mevrouw Cijs. Zij neemt de tijd voor je en heeft bovendien gevoel voor humor. Ook de ingrepen met laser verliepen prettig.

Ik ben inmiddels aan beide benen geholpen en ik heb niet eerder zo’n probleemloze ingreep ondergaan. Alleen het verdovingsprikje is even vervelend maar daarna voel je niets meer. Ook van napijn heb ik geen enkele last gehad en er is geen spatader of litteken meer te zien. Tussen de twee ingrepen in, kon ik goed het verschil merken tussen het behandelde been en het onbehandelde been. Het onbehandelde been voelde moe aan terwijl het behandelde been goed voelde.

Als ik alles bij elkaar op tel; de vakkundigheid, snelheid, de arts, de sfeer en ook zeker de zorgzame zusters dan geef ik Polikliniek de Blaak als cijfer een 9.

Dhr. H. Petit
Geholpen met laserbehandeling door drs T. Cijs in Rotterdam