Rimpels en slappe huid behandelen

Naarmate we ouder worden ontstaan er steeds meer rimpels en verslapt de huid. Dat wordt veroorzaakt door inwendige factoren zoals vermindering van aanmaak van bindweefsel en elastine en uitwendige factoren zoals onder andere veelvuldige blootstelling aan zonlicht. Daarnaast kan een ongezonde levensstijl (voeding, roken, weinig slaap of stress) het ontstaan van rimpels verergeren.

Huidspecialisten

Bij Polikliniek de Blaak werken diverse huidspecialisten samen om voor ieder huidprobleem een goede oplossing te kunnen bieden. Een team van dermatologen, huidtherapeuten en cosmetisch artsen zorgt voor een optimaal resultaat. Bij rimpels en slappe huid biedt Polikliniek de Blaak twee mogelijkheden van behandeling:

  • Huidtherapie (fijne lijntjes en milde rimpels en huidverslapping)
  • Cosmetische chirurgie (diepe rimpels en grote mate van huidverslapping)

Huidtherapie

rimpels behandelen laserDe huidtherapeuten van Polikliniek de Blaak hebben veel ervaring met anti-aging behandeling. Er zijn verschillende mogelijkheden voor behandeling van kleinere rimpels en huidverslapping:

Bovenstaande behandelingen zorgen ervoor dat de huid zich vernieuwt waardoor kleine rimpels en andere oneffenheden en verkleuringen verminderen. Het resultaat is een frisse en meer jeugdige uitstraling.

Tijdens een gratis consult bij de huidtherapeut krijg je een advies op maat over de beste behandeling en een indicatie van de te verwachten kosten.

Cosmetische chirurgie

rimpels behandelen met injectablesAls er sprake is van diepe rimpels, volumeverlies of een grote mate van huidverslapping zal de behandeling bij de huidtherapeut minder effect hebben en zal je worden doorverwezen naar een cosmetisch arts bij Polikliniek de Blaak. De cosmetisch arts biedt de mogelijkheid op behandeling door middel van:

Een consult bij de cosmetisch arts kost  €50,- . Dat bedrag is voor het onderzoek en een advies op maat. Tijdens het consult ontvang je ook een indicatie van de kosten voor behandeling.

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de behandeling van rimpels en huidverslapping dan adviseren wij om eerst een gratis consult aan te vragen bij de huidtherapeut. Mocht uit het consult blijken dat een behandeling bij de cosmetisch chirurg meer bij je past dan maken we daar alsnog een nieuwe afspraak voor. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak bij de cosmetisch arts in te plannen als je dat wenst. Een afspraak maken bij de huidtherapeut of cosmetisch arts kan telefonisch: 085-4881700
Array