Facelift

  • Geen wachtlijst
  • Behandeling door een gespecialiseerd arts
  • Dezelfde dag weer naar huis

 

Met een facelift corrigeren we rimpels en uitgezakte huidplooien van de hals en wangen. Net voor het oor maken we de huid los en trekken het strak in de richting van de haarlijn. Vervolgend zetten we uw huid vast met enkele hechtingen tot de huid aan elkaar is gegroeid.

Afspraak maken085 – 488 17 00

Vóór de ingreep

Facelift bij cosmetisch kliniek Polikliniek de BlaakVoor de operatie mag u zeker twee weken niet roken en mag u geen acetylsalicylzuur bevattende medicijnen gebruiken, zoals Aspro, Acetosal, Ascal en Aspirines. Overleg uw medicijngebruik eerst met uw behandelend arts. Paracetamol mag u wel gebruiken.

Tijdens het intakegesprek zal duidelijk worden wat de mogelijkheden voor u zijn.

De ingreep

Bij Polikliniek de Blaak wordt de facelift onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De ingreep duurt ongeveer twee uur. Dat heeft een aantal voordelen. Na de operatie gaat u dezelfde dag weer naar huis, maar houdt er rekening mee dat uw gezicht onderhuidse bloeduitstortingen kan vertonen.

Zorg na uw facelift

Uw gezicht zal gedurende enkele dagen na de facelift wat gezwollen zijn. Deze zwelling zal na 2 á 3 dagen verdwijnen. Het litteken bevindt zich vlak voor de oorschelp en is ongeveer 4 cm lang. De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna u vrijwel niets meer ziet van het litteken. Het is dus aan te bevelen om na de operatie een week “voor uzelf” te nemen.

Het is erg belangrijk dat u zich laat informeren over de te verwachten resultaten. Een facelift heeft ook zijn beperkingen. Zo heeft een facelift geen effect op de eventuele rimpeling van de voorhoofdshuid, de oogleden of de rimpels rondom de mond en de hals. Voor correcties van deze rimpels bestaan aparte ingrepen, zoals injectables, een ooglidcorrectie en een wenkbrauwlift. Met een facelift zullen niet alle rimpels volledig verdwijnen. Bij praten en lachen blijven de normale rimpeltjes op het gelaat als uiting van de mimiek.

Op de vraag hoelang een facelift verbetering zal opleveren is geen precies antwoord te geven. De meeste facelifts geven gedurende een periode van vijf tot tien jaar een goede verbetering, maar het verouderingsproces zal wel gewoon doorgaan. We voeren een tweede operatie uit wanneer u dat noodzakelijk acht, na overleg met uw arts.

Contact met Polikliniek de Blaak

Op deze pagina geven we u beknopte informatie over de facelift. Garantie over resultaten kunt u hier niet aan ontlenen.

Wilt u meer weten over een facelifts? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-488 17 00. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Afspraak maken085 – 488 17 00

Resultaten van een facelift

Voor- en na foto’s van een facelift:

voor en na foto faselift bij cosmetische chirurgie

facelift voor na foto polikliniek de Blaak

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor een intake voor een facelift:

  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Rijswijk

De ingreep zelf zal in Rotterdam plaatsvinden.

Prijslijst facelift / halslift

Consult € 50,-
Halslift € 3.999,-
Facelift € 4.999,-
Facelift minilift € 2.999,-
Z-plastiek hals € 1.499,-

Alle tarieven zijn inclusief verschuldigde BTW.

Een BTW vrijstelling zal uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. Bij het ontbreken van een medische indicatie is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.