Betalen in termijnen

Als je de kosten voor een cosmetische ingreep niet in één keer wilt of kunt betalen dan kun je een lening overwegen bij Cosmetic Finance. Polikliniek de Blaak verwijst patiënten naar deze instelling waar je het bedrag van de behandeling (inclusief rente) in termijnen kunt terugbetalen. Wees ervan bewust dat geld lenen altijd geld kost.

Werkwijze Cosmetic Finance

betalen in termijnen cosmetische chirurgieOp de website van Cosmetic Finance kun je een aanvraag indienen voor een lening van het bedrag dat je nodig hebt voor de gewenste ingreep. Als de lening is goedgekeurd door Cosmetic Finance dan ontvang je het bedrag waarmee je bij onze kliniek kunt betalen. De transacties zijn volledig gescheiden waardoor Polikliniek de Blaak niet op de hoogte is van jouw lening en je hoeft de door jouw gewenste behandeling niet op te geven bij Cosmetic Finance. Het is dus zeer discreet. Polikliniek de Blaak is niet aansprakelijk voor de lening en Cosmetic Finance is niet aansprakelijk voor de behandeling.

Wil je niet langer wachten met sparen voor die lang gekoesterde wens? Kijk dan op de website van Cosmetic Finance voor de mogelijkheden van gespreide betaling.

Nu een lening aanvragen: Cosmetic Finance