Kliniek voor cosmetische chirurgie Rijswijk

Bij cosmetische kliniek Polikliniek de Blaak in Rijswijk kun je terecht voor veel verschillende cosmetische behandelingen. Een team van cosmetisch artsen en huid specialisten werkt in Rijswijk samen om een zo goed mogelijk resultaat voor onze patiënten te behalen.

Cosmetische behandelingen

Bij onze kliniek in Rijswijk kun je terecht voor cosmetische behandelingen zoals:

cosmetische kliniek rijswijk

  • Ooglidcorrectie
  • Injectables
  • Rimpels verminderen
  • Huidtherapie
  • Liposuctie
  • Facelift
  • Spataderen
  • Huidziekten

Injectables in Rijswijk

Je kunt bij ons terecht voor behandelingen met injectables zoals botox of filler. Stoor je je aan rimpels op het voorhoofd of bijvoorbeeld kraaienpootjes dan kan onze arts je helpen. We bieden behandelingen die de huid strakker maken alsook behandelingen die het volume herstellen of verbeteren. Behandelingen met botox tegen migraine, overmatig zweten of tandenknarsen zijn eveneens mogelijk.

Meer cosmetische behandelingen

Naast de eerder genoemde behandeling kun je bij ons ook terecht voor buikwandcorrectie, borstverkleining of bilvergroting. De intake daarvan wordt in Rijswijk gedaan maar de operatie zelf zal in Rotterdam plaatsvinden omdat we daar de juiste operatiekamer hebben. Het team van artsen heeft veel ervaring met de behandelingen die wij aanbieden. De artsen laten zich evenals de therapeuten regelmatig scholen.

Kwaliteitskeurmerk

Onze kliniek in Rijswijk laat ieder jaar haar kwaliteit controleren door een onafhankelijk bedrijf dat het onderzoek van het ZKN keurmerk mag uitvoeren. Sinds 2007 mag onze kliniek dit ZKN Keurmerk dragen.  Alle artsen zijn BIG-geregistreerd. De huidtherapeuten voldoen bovendien aan alle eisen en hebben de hoogste opleiding op dit gebied.

Apparatuur

Onze kliniek kiest uitsluitend voor de beste apparatuur en technieken. Elk jaar worden alle medische apparaten gecontroleerd en gekeurd en de medewerkers krijgen bovendien regelmatig trainingen.

Korte wachtlijsten

Voor cosmetische chirurgie en huidtherapie heeft onze kliniek doorgaans geen of een korte wachtlijst. De polikliniek is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook parkeren in de buurt is mogelijk.

Afspraak maken

Tijdens het consult in Rijswijk zal de arts of therapeut je alle informatie over de behandeling geven. Een afspraak voor een consult bij een van onze specialisten kun je daarom maken op tel. 085-4881700.

 

Afspraak maken 085 – 488 17 00