Lipfillers voor mooie volle lippen

Mooi volle lippen staan symbool voor schoonheid en jeugd. Met lipfillers kun je het volume van de lippen op een mooie en natuurlijke manier vergroten en de contouren versterken.

Voor wie?

lipfiller voor mooie volle lippen

In onze kliniek plaatsen we lipfillers bij zowel mannen als vrouwen en van alle leeftijden. Ook jonge mensen kunnen baat hebben bij lipfillers. Niet iedereen wordt geboren met mooie volle lippen. Als je van jezelf al dunne of smalle lippen hebt dan kun je deze eenvoudig meer volume geven met deze behandeling.

 

Daarnaast is het natuurlijk zo dat bij het ouder worden de lippen volume verliezen en dat de contourrand van de lippen vervaagt. Lipfillers met hyaluronzuur zijn speciaal ontwikkeld om veilig en effectief het volume van de lippen terug te brengen en de contouren te versterken.

Prijs en kwaliteit van lipfillers

Er is veel concurrentie op het gebied van injectables en er zijn nogal wat prijsstunters. Het is daarom belangrijk om te beseffen dat ook voor fillers geldt dat kwaliteit een prijs heeft. De kwaliteit van de filler heeft invloed op veiligheid, duurzaamheid en hoe fraai het resultaat uiteindelijk is. Bij Polikliniek de Blaak werken we uitsluitend met de beste kwaliteit fillers. Daarnaast zijn de artsen die bij ons deze behandeling uitvoeren speciaal hiervoor opgeleid, heel ervaren, gebruiken de laatste technieken en zijn daarbij  gecertificeerd als Cosmetisch Arts KNMG.

De behandeling

De eerste afspraak is een consult bij de arts die je ook zal behandelen. Voor een consult kun je terecht op een van onze vestigingen in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg. Tijdens het consult bespreek je jouw wensen en krijg je advies van de arts. Na het consult kun je als je wilt meteen behandeld worden. Je krijgt informatie mee over de behandeling, inclusief risico’s en instructies (voor en na de ingreep).

Op de dag van de behandeling wordt de lipfiller ingebracht door middel van een aantal kleine prikjes die enigszins pijnlijk kunnen zijn. Daarom worden de lippen vooraf verdoofd met een verdovingscrème. De behandeling duurt maximaal 30 minuten. Het lichaam heeft even nodig om te herstellen dus na ongeveer 2 weken zie je het optimale resultaat van de behandeling. Je kunt daarna nog 9 maanden tot een jaar genieten van het resultaat. Daarna is een herhaalbehandeling nodig.

Een afspraak maken voor lipfillers

Je kunt een afspraak maken voor lipfillers in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg op tel. 0854881700.

Benieuwd naar de kosten? Direct naar de prijslijst lipfillers

Voor-en-na-foto’s van lipfillers (links voor en rechts na de ingreep):

lipfillers voor-en-na-foto's