Neuslippenlijn – fillers

De neuslippenlijn, ook wel nasolabiale plooi genoemd, loopt van de neusvleugel naar de mondhoek. Deze lijn wordt dieper naarmate we ouder worden door volumeverlies in de wangen en door herhaalde gezichtsuitdrukkingen. Met een filler behandeling bij Polikliniek de Blaak kunnen we deze lijnen eenvoudig opvullen.

Hoe werkt een fillerbehandeling?

Tijdens de behandeling injecteert onze ervaren cosmetisch arts KNMG een kleine hoeveelheid hyaluronzuur filler in de neuslippenlijn. Het hyaluronzuur vult de rimpel op en maakt deze minder zichtbaar.

Gratis consult

Tijdens een gratis consult met onze ervaren cosmetisch arts bespreken we uw wensen en mogelijkheden. We beoordelen uw gezicht en adviseren u over de beste behandeling voor uw specifieke situatie.  Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.