Gummy smile

Als bij het lachen het (boven)tandvlees erg goed te zien is dan spreken we van een Gummy Smile. Onze cosmetisch arts kan dit verhelpen door middel van een behandeling met botox waardoor de bovenlip minder ver optrekt. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling kan iets pijn doen, is zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

 

De behandeling

gummy smile polikliniek de blaakTijdens de behandeling injecteert onze cosmetisch arts kleine hoeveelheden Botox in de spier die verantwoordelijk is voor het omhoogtrekken van uw bovenlip. Hierdoor ontspant deze spier, waardoor uw lip minder ver omhoog trekt en uw tandvlees minder zichtbaar wordt. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier. 

Naast de gummy smile, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.