Wenkbrauwlift met botox

Wenkbrauwen kunnen door veroudering iets gaan hangen waardoor een boze of vermoeide gezichtsuitdrukking kan ontstaan. Met een botox behandeling worden de wenkbrauwspiertjes ontspannen en ontstaat een vrolijke en frisse gezichtsuitdrukking.

 

De behandeling

Een behandeling met Botox is een niet-ingrijpende behandeling die u snel en eenvoudig een gladdere, frissere uitstraling geeft. Tijdens de behandeling injecteert onze ervaren cosmetisch arts met precisie een kleine hoeveelheid Botox in de spieren die uw wenkbrauwen naar beneden trekken. Door deze spieren te ontspannen, worden uw wenkbrauwen subtiel gelift, waardoor uw blik open en frisser oogt. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier.

Naast de weknbrauwlift, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.