Afhangende mondhoeken – marionetlijnen

Hangende mondhoeken, ook wel marionetlijnen genoemd, zijn verticale lijnen die lopen van de mondhoeken naar de kin. Deze lijnen kunnen uw gezicht een vermoeide, strenge of zelfs ouder uitziende uitstraling geven, waardoor u zich onzeker kunt voelen. Gelukkig biedt Polikliniek de Blaak effectieve oplossingen voor hangende mondhoeken

 

De behandeling

Tijdens de Botoxbehandeling injecteert onze ervaren cosmetisch arts met precisie een kleine hoeveelheid Botox in de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken. Botox ontspant deze spieren, waardoor de lijnen verminderen. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier.

Naast afhangende mondhoeken, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.