Putjes in kin

Last van ongewenste putjes in uw kin? Dit esthetische probleem, ook wel sinaasappelhuid van de kin genoemd, komt veel voor bij zowel mannen als vrouwen. De oorzaak ligt in een overactieve kinspier die bij samentrekking kuiltjes in de huid veroorzaakt. Gelukkig biedt Polikliniek de Blaak een effectieve oplossing: de Botoxbehandeling.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling injecteert onze ervaren cosmetisch arts met precisie een kleine hoeveelheid Botox in de kinspier. Botox ontspant deze spier, waardoor de putjes verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. U kunt rekenen op een gladde, egale kin met een natuurlijke uitstraling. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier.

Naast putjes in de kin, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.