Traangoot filler

Last van donkere kringen of wallen onder uw ogen? Dit kan u er vermoeid en ouder uit laten zien. Gelukkig biedt onze cosmetisch arts een effectieve oplossing: fillers.

Hoe werkt een fillerbehandeling?

Tijdens de behandeling injecteert onze ervaren cosmetisch arts een kleine hoeveelheid hyaluronzuur filler in het gebied onder de ogen. Fillers zijn een veilige en bewezen methode om wallen en kringen te verminderen. Het volume wordt hersteld en de donkere kringen minder zichtbaar. Uw ogen stralen weer en u ziet er frisser en jonger uit.

Gratis consult

Tijdens een gratis consult met onze ervaren cosmetisch arts bespreken we uw wensen en mogelijkheden. We beoordelen uw gezicht en adviseren u over de beste behandeling voor uw specifieke situatie. U kunt al uw vragen stellen en kijken of u een goed gevoel heeft bij de behandeled arts. Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.