Medische botox – migraine

Migraine en spanningshoofdpijn kunnen uw leven behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig biedt Polikliniek de Blaak een effectieve oplossing: een Botoxbehandeling. Migraine en spanningshoofdpijn worden vaak gelinkt aan onwillekeurige spierspanning, met name in het gezicht en hoofd. Botox ontspant deze spieren, waardoor de pijnprikkels die naar uw hersenen gaan worden verminderd of geblokkeerd.

 

De behandeling

Tijdens een intake met de arts wordt besproken waar uw spanningshoofdpijn vandaan komt. Wanneer u in aanmerking komt voor een behandeling worden er kleine hoeveelheden Botox op verschillende plekken in uw voorhoofd gespoten. Door deze spieren te ontspannen, worden de signalen die pijn veroorzaken naar uw hersenen verminderd of geblokkeerd. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier. 

Naast medische Botox, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.