Fillers ingevallen wallen

Stoort u zich aan uw wallen, donkere kringen of kraaienpootjes?  Maakt u zich zorgen over de zichtbare tekenen van veroudering rond uw ogen? U bent niet de enige! De delicate huid rond de ogen is extra gevoelig voor invloeden van buitenaf en veroudering. Gelukkig biedt Polikliniek de Blaak diverse effectieve behandelingen om uw blik te verjongen en uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Welke behandelingen bieden we?

  • Fillers: Geschikt voor wallen veroorzaakt door volumeverlies. Hyaluronzuur fillers vullen de traangoot op en verminderen de zichtbaarheid van wallen.
  • Onderooglidcorrectie: Chirurgische ingreep voor wallen door overtollige huid of vet. Onze ervaren artsen KNMG voeren deze operatie met precisie en oog voor detail uit.

Gratis consult

Tijdens een gratis consult met onze ervaren cosmetisch arts bespreken we uw wensen en mogelijkheden. We beoordelen uw gezicht en adviseren u over de beste behandeling voor uw specifieke situatie.  Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.