liquid facelift

Wilt u graag een jongere en frissere uitstraling zonder een ingrijpende, chirurgische facelift? Dan is de liquid facelift wellicht de perfecte oplossing voor u! Deze innovatieve behandeling combineert de voordelen van Botox en fillers om uw gezicht subtiel te liften, rimpels te verminderen en volumeverlies te herstellen.

Hoe werkt een liquid facelift?

  • Botox: Door kleine hoeveelheden Botox in de spieren van uw gezicht te injecteren, worden deze tijdelijk ontspannen. Hierdoor worden rimpels zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels minder zichtbaar.
  • Fillers: Injecties met hyaluronzuur fillers vullen volumeverlies op in gebieden zoals de wangen, jukbeenderen, kaaklijn en rimpels rond de mond.

De voordelen van een liquid facelift:

  • Natuurlijk resultaat: Uw gezicht behoudt zijn natuurlijke expressie, terwijl rimpels en volumeverlies verminderen.
  • Veilige en effectieve behandeling: De gebruikte producten zijn veilig en worden al decennia lang succesvol toegepast in cosmetische behandelingen.
  • Korte hersteltijd: U kunt direct na de behandeling weer uw normale activiteiten hervatten.
  • Langdurig effect: Het resultaat van de liquid facelift is doorgaans 6 tot 9 maanden zichtbaar.

Gratis consult

Tijdens een gratis consult met onze ervaren cosmetisch arts bespreken we uw wensen en mogelijkheden. We beoordelen uw gezicht en adviseren u over de beste behandeling voor uw specifieke situatie. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe een liquid facelift u kan helpen om er jonger en frisser uit te zien! Meer informatie over de behandeling vindt u hier.  Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.