Mini botox onder de ogen

Rimpels onder de ogen ontstaan door het samenknijpen van de ogen. Dit zorgt ervoor dat de huid aan de onderkant van de ogen wordt geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels. Met een botox behandeling worden de spiertjes onder de ogen ontspannen waardoor de rimpels verminderen of verdwijnen. Het is ook mogelijk rimpels te vullen met fillers. De cosmetisch arts zal u vooraf advies geven over de mogelijkheden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig en behoudt zijn effect doorgaans 4 tot 6 maanden na de behandeling. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

 

De behandeling

Een behandeling met Botox is een niet-ingrijpende behandeling die u snel en eenvoudig een gladdere, frissere uitstraling geeft. De beste behandeling voor uw rimpels onder de ogen hangt af van de ernst van de rimpels, uw huidtype en uw persoonlijke wensen. Onze cosmetisch arts zal tijdens een gratis consult een uitgebreide analyse uitvoeren en u adviseren over de meest geschikte behandelmethode. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier.

Naast Botox onder de ogen, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.