Bunny lines – neusrimpels

Bunny lines zijn de diagonale lijntjes/rimpels aan de zijkant van uw neus.  Deze rimpels zijn vooral goed te zien als u uw neus optrekt of als u lacht. Met een botox behandeling worden de spieren die verantwoordelijk zijn voor de neusrimpels ontspannen waardoor de rimpels sterk verminderen.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling injecteert een cosmetisch arts kleine hoeveelheden Botox in de spieren rondom je neus. Botox ontspant deze spieren, waardoor de overmatige samentrekking die de bunny lines veroorzaakt, wordt gereduceerd. Hierdoor worden de lijntjes aanzienlijk minder zichtbaar of verdwijnen ze zelfs geheel. Na de behandeling kunt u enkele milde bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en blauwe plekjes, maar deze zijn doorgaans van korte duur en goed te verdragen. Meer informatie over de behandeling vindt u hier.

Naast bunny lines, kunnen we met Botox en fillers ook andere rimpels en lijntjes in het gezicht behandelen, zoals:

Alle injectable behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Rijswijk of bij onze dochteronderneming Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg; een nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

ZKN-Keurmerk

Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en behandeling. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en tevredenheid, en daarom voldoen we aan de strengste normen en beschikken we over diverse keurmerken. Zo mogen wij ons met trots aansluiten met het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat we werken volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem wat regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zo bent u er zeker van dat uw behandeling veilig en hygiënisch verloopt.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.