Liposuctie, liposculptuur en vibroliposuctie*

Liposuctie is bijzonder geschikt om de contouren van uw lichaam weer in balans te brengen. Als sporten en lijnen niet voldoende helpen tegen plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld de buik of benen dan biedt liposuctie uitkomst. De vetcellen worden alleen weggezogen uit die lichaamsdelen waar u de vetophoping storend vindt. Het resultaat van een liposuctie is blijvend. 

Polikliniek de Blaak is trendsetter in Nederland op het gebied van liposuctie. Wereldwijd is liposuctie de meest uitgevoerde esthetische ingreep. Onze artsen hebben veel ervaring met deze nieuwe innovatieve methode. Veiligheid voor onze patiënten staat voorop.

Uit wetenschappelijke literatuur blijkt dat de risico's van liposuctie zeer klein zijn. De vibrolipo is het enige apparaat op het gebied van vetafzuiging, dat voorzien is van een ingebouwd veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat blokkeert wanneer het in aanraking komt met ander weefsel dan vetweefsel. Vibroliposuctie is hierdoor niet alleen veiliger, het resultaat is ook mooier en de hersteltijd is korter. Bovendien is de kans op blauwe plekken minimaal.

*De namen liposuctie, liposculptuur en vibroliposuctie worden gebruikt voor dezelfde behandeling. 

Vóór de ingreep

Wanneer u besluit een liposuctie te ondergaan moet u voor de ingreep met de arts bespreken welke medicijnen u gebruikt. U mag geen aspirine of salicylaten gebruiken. Zo nodig wordt eerst een bloedonderzoek gedaan en eventueel een hartfilmpje (E.C.G.) gemaakt, zodat de arts kan bepalen hoeveel verdovingsvloeistof er gebruikt gaat worden. Voor de ingreep adviseren wij u te douchen, een lichte maaltijd te nemen en makkelijke kleding aan te doen. Op de dag vóór de ingreep en de dag van de ingreep mag u geen alcohol gebruiken.

liposuctie of liposculptuur bij Polikliniek de Blaak

De ingreep

De ingreep duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het aantal te behandelen plaatsen. U wordt plaatselijk verdoofd. De verdovende vloeistof wordt via een dunne buis onderhuids ingebracht. Deze vloeistof gaat tussen de vetcellen zitten. Daarna worden de vetcellen door een canule weggezogen.

Na de ingreep

Na de behandeling krijgt u een strakke panty of korset aan. U moet de panty of het korset een week tot tien dagen laten zitten. Het is aan te raden om een paar handdoeken mee te nemen, omdat u de eerste uren na de ingreep nog wat vocht zult verliezen. Rijd niet zelf naar huis, maar laat u ophalen of neem een taxi. Wij adviseren u minimaal tot een week na de operatie niet te werken. Wel mag u na de ingreep gewoon lopen en eventueel wat licht werk doen in huis. Het komt nogal eens voor dat men zich wat duizelig voelt nadat de panty voor het eerst na de ingreep uitgaat. Vandaar dat men de panty het best uit kan doen op bed en daarna even blijft zitten. Na een maand komt u terug voor een controle bij de arts. Het resultaat is blijvend in die zin dat de weggenomen vetcellen niet meer terugkomen.

liposuctie voor na foto liposculptuur
 

Tenslotte

Op deze pagina geven wij u beknopte informatie over de ingreep vibroliposuctie. Garantie over resultaten kunt u hier niet aan ontlenen.

Wilt u meer weten over vibroliposuctie? Maak dan een afspraak met een van onze artsen. Zij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Bekijk hier een filmpje van een liposuctie bij een lipoedeempatiënt:

 

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor een intake voor een liposuctie: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk. De liposuctie ingreep zelf zal in Rotterdam plaatsvinden.

Prijslijst liposuctie / liposculptuur

Consult  € 50,-
   

Hals

€ 1.200,-

Nek

€ 1.300,-

Schouderbladen

€ 1.250,-

Bovenarmen

€ 2.250,-

Boven- en onderarmen

€ 2.750,-

Borsten

€ 2.100,-

Rugrollen onder beha-band

€ 1.175,-

Taillerollen vrouwen

€ 1.300,-

Taillerollen mannen

€ 1.550,-

Maag

€ 1.400,-

Onderbuik

€ 1.600,-

Heupen

€ 1.600,-

Voorkant knieen

€ 1.100,-

Binnenkant knieen

€ 1.200,-

Enkels

€ 1.400,-

Kuiten

€ 1.500,-

Binnenkant bovenbenen

€ 1.700,-

Voorkant bovenbenen

€ 1.900,-

Achterkant bovenbenen

€ 1.900,-

Zijkant bovenbenen

€ 1.900,-

Bilplooien

€ 1.200,-

Boven stuitje

€ 1.300,-

Billen

€ 1.700,-

Venusheuvel /pubis

€ 1.200,-

   

Korting

 

Korting 2 locaties

€ 250,00

Korting 3 locaties

€ 750,00

Korting 4 locaties

€ 1200,00

Korting 5 locaties

€ 1700,00

 

 

 

 

Laser liposuctie (meer informatie)

 

Toeslag 1 zone

€ 300,-

Toeslag twee zones

€ 500,-

 

 

Hyperhydrosis axillaris (transpireren), behandeling met laser liposuctie : kosten per ingreep

€ 1.800,-

   
Lipo-elastic drukkleding € 95,-

 

 

 Alle tarieven zijn inclusief verschuldigde BTW.

Een BTW vrijstelling zal uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. Bij het ontbreken van een medische indicatie is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.

*Voor deze ingrepen geldt het volgende: binnen 7 dagen na het intakegesprek dient minimaal 25% van het verschuldigde bedrag te zijn bijgeschreven op Girorekeningnummer 8405087 t.n.v. Polikliniek de Blaak Pas dan zal de operatiekamer definitief worden geboekt. Het resterende bedrag dient uiterlijk 10 dagen vòòr de ingreep te zijn voldaan.

 

Het is mogelijk om binnen 7 dagen na het intakegesprek de afspraak kosteloos af te zeggen; na deze termijn brengen wij 10% annuleringskosten in rekening. In geval van annulering van de afspraak binnen 48 uur voor de ingreep, wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht.

 

Afspraak afzeggen
Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van 35 euro voor één afspraak. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Meer informatie over het afzeggen van een afspraak vindt u HIER.

 

afspraak maken   

Bel mij terug

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

 

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.