Prijslijst lipoedeem

Lipoedeembehandeling d.m.v. liposuctie

Intake Lipoedeem € 75,-
Lipoedeem behandeling onderbenen* € 4.750,-
Lipoedeem behandeling linker bovenbeen* € 4.750,-
Lipoedeem behandeling rechter bovenbeen* € 4.750,-
Lipoedeem behandeling billen* € 4.750,-
Lipoedeem behandeling van beide armen* € 3.890,-
Lipoedeem behandeling taille / buik / maag* € 4.750,-
Optioneel: aanvullende lipofilling per locatie € 1.945,-
Optioneel: aanvullende laser liposuctie € 430,-
Lipo-elastic drukkleding  € 195,-
De kosten van deze behandeling zijn tot wel 40% aftrekbaar van de belasting: Meer informatie
Informatie over betaling in termijnen

 * Inclusief 1 overnachting voor patiënt bij van der Valk Care in Rotterdam. De begeleider kan eventueel zelf bijboeken voor € 85,- extra (voor 1 overnachting, diner en ontbijt). Bij de behandelprijs is ook een GRATIS Venodermal verzorgingspakket inbegrepen.

 

Redo-operaties
Voor Redo-operaties en andere operaties gelden andere prijzen voor overnachting: Indien nodig wordt hiervoor een extra tarief van € 485,- berekend voor 1 nacht bij van de Valk Care (Alleen als de arts dit nodig vindt of de patiënt zelf bij van de Valk Care wil overnachten). Als de partner/begeleider mee wil op de kamer dan betaalt deze bij de Check-Out bij van de Valk Blijdorp €85,- (dus niet bij Polikliniek de Blaak te betalen). Voor dit bedrag krijgt de partner/begeleider 1 overnachting op de kamer van de patiënt, 1 diner, 1 ontbijt en 3 drankjes.

 

Aantal behandelingen
Tijdens het intake gesprek kan de arts u vertellen hoeveel behandelingen nodig zijn om 2 benen goed en adequaat te behandelen. De benen worden, afhankelijk van de ernst van de aandoening, in twee of drie keer behandeld. 

Lipoedeem is een medische indicatie waarvoor geen BTW hoeft te worden afgedragen.

 

 

Alle patiënten die een liposuctie behandelingstraject voor lipoedeem hebben laten uitvoeren door Polikliniek de Blaak krijgen na afloop een gratis Venodermal verzorgingspakket. Het pakket bestaat uit:

V1 Scrub Cream, op basis van Rijst en Eucalyptus, zorgt voor een diepe reiniging en zachte huid. De milde scrub cream stimuleert de doorbloeding van de benen stimuleert en verwijdert dode huidcellen.
V2 Hypercooling Liquid op basis van Menthol en Eucalyptus verlaagt de temperatuur van uw benen met 2 – 5 graden. Het verkoelen van de benen activeert de bloedsomloop en zorgt dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. De behandeling vermindert direct vermoeide benen en gaat zwellingen tegen. U benen voelen verfrist en ontspannen aan.
V3 Wash Gel geeft een langdurig verkoelend en verkwikkend effect op uw benen. De Wash Gel heeft een bijzondere formule op basis van Olijfolie en Eucalyptus en werkt eerst als massageolie en vervolgens als wash gel. Eucalyptus zorgt voor een milde reiniging en heeft een verfrissend effect. De Olijfolie zorgt voor heerlijk gladde en gevoede benen.
V4 Vitalizing Cream is een licht verkoelende en rijk voedende cream voor uw benen. De cream kan zowel ’s ochtends als ’s avonds worden aangebracht op gereinigde benen om deze intensief te verzorgen. De hoge concentratie plantenextracten hebben een positieve werking op de bloedcirculatie, waardoor flebologische klachten verminderen.
V6 Hypercooling Gel V6 Hypercooling Gel met Menthol en Eucalyptus heeft een instant verkoelend en verfrissend effect op de huid. Hamamelis extract kalmeert de huid en Arnica helpt de bloedcirculatie te stimuleren. De gel kan direct worden aangebracht op de huid of over een panty, zonder dat dit vlekt. V6 Hypercooling Gel geeft verlichting bij zware, vermoeide, prikkelende en rusteloze benen.

Selecteer een behandeling
Selecteer een behandeling