Drie feiten die je moet weten over een ooglidcorrectie

feiten ooglidcorrectieHoe hard je ook probeert om de huid rondom de ogen strak te houden, de veroudering zet genadeloos door. Het gebruik van crèmes, maskerende make-up of skinboosters kan tijdelijk helpen maar biedt geen permanente oplossing. Al vanaf je dertigste levensjaar worden rimpels zichtbaar en gaat de huid hangen. Hangende oogleden of wallen onder de ogen geven je een oude en vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie kan uitkomst bieden. Voor wie een ooglidcorrectie overweegt, hebben we 3 feiten die je moet weten voor je een besluit neemt.

1. Je behoudt een natuurlijke uitstraling

Zolang je kiest voor een ervaren arts binnen een kliniek met het ZKN Keurmerk hoef je je nergens zorgen over te maken. Het resultaat van de ooglidcorrectie zal er natuurlijk en subtiel uitzien. De arts en zijn team zorgen ervoor dat je niet hoeft rond te lopen met een vreemde of verbaasde blik op je gezicht. Bekenden die je zien zullen zeggen dat je er fris en uitgerust uitziet. Als he meezit krijg je misschien zelfs de vraag of je net terug bent van vakantie.

2. Een ooglidcorrectie is niet alleen weggelegd voor de rijken

Er is een tijd geweest dat plastische chirurgie alleen bereikbaar was voor de rijksten der aarde. Gelukkig liggen die tijden ver achter ons. Polikliniek de Blaak heeft de prijs voor een bovenooglidcorrectie al jaren geleden naar beneden gebracht. Door efficiënt met de behandelruimte en het behandelteam om te gaan, konden we het aantal correcties per dag verhogen en de prijs verlagen. Inmiddels hebben we al vele duizenden mensen blij kunnen maken met een geslaagde ooglidcorrectie in onze kliniek. De recente prijzen voor een ooglidcorrectie vind je in onze PRIJSLIJST.

3. Je gaat niet onder narcose

De bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie voeren we beide onder lokale verdoving uit. Een groot voordeel ten opzichte van een narcose want je kunt direct na de ingreep weer naar huis en het herstel gaat veel sneller. Sommige mensen vinden het begrijpelijk een eng idee om wakker te zijn tijdens de ingreep, maar in de praktijk horen we achteraf altijd dat het zeer meeviel.

Heb je nog meer vragen over de ooglidcorrectie? Tijdens de intake met onze arts kun je al jouw vragen over de behandeling stellen. Een consult voor een ooglidcorrectie is mogelijk in Rijswijk, Rotterdam en Tilburg. Bel voor een afspraak Tel. 085-4881700.

Afspraak maken085 - 488 17 00