Goede voornemens voor een stralende huid in het nieuwe jaar

stralende huid blogEen nieuw jaar betekent nieuwe kansen en een frisse start. Heb jij al nagedacht over goede voornemens voor een fantastisch nieuw jaar? We hebben een paar voornemens voor je bedacht, waarmee je jouw huid kunt laten stralen als nooit tevoren.

1. Huidverzorging met vitamine C

Het belang van voldoende vitamine C in je voeding is bij de meeste mensen wel bekend. Dat huidverzorgingsproducten met vitamine C een positief effect op de huidconditie hebben is minder bekend. Huidverbetering met huidverzorgingsproducten die vitamine C bevatten werkt op basis van krachtigste antioxidanten. Huidveroudering door UV-straling of luchtvervuiling krijgt zo minder kans. Het gebruik van huidverzorgingsproducten met vitamine C is geen al te ambitieus voornemen en het helpt zeker mee aan een stralende huid. Heb je hulp nodig bij de keuze in verzorgingsproducten? Onze huidtherapeut kan je adviseren.

2. Minder UV houdt je huid jong

Een goed voornemen om jouw huid minder bloot te stellen aan schadelijke UV-straling door het zonlicht, is misschien wat moeilijker. Toch hoef je niet al te grote veranderingen in je gedrag door te voeren. Probeer minder uren in de volle zon door te brengen en dek je huid af door kleding of een petje bijvoorbeeld. Daarnaast is het voldoende insmeren met zonnebrandcrème cruciaal. Bescherm je huid het gehele jaar door en smeer je op zonnige dagen vaak en lekker dik in. Je huid zal niet alleen minder snel verouderen maar ook mooier glanzen als deze voldoende is beschermd tegen de zon.

3. Gezond leven laat ook je huid stralen

Roken, alcohol drinken en stress zijn allemaal factoren die de huid er niet mooier op maken. Voldoende water drinken, gezond eten en veel bewegen zorgen er daarentegen voor dat je huid mooi en stralend wordt.

4. De huidspecialist geeft je huid een boost

Hoe goed je ook voor je lichaam en je huid in het bijzonder zorgt, huidveroudering gaat onverbiddelijk door. Binnen onze kliniek hebben we een aantal huidspecialisten die je kunnen helpen om je huid weer zo mooi mogelijk te krijgen. Een aantal voorbeelden van huidbehandelingen die je helpen aan een stralende huid zijn:

Persoonlijk huidadvies nodig?

Vraag huidadvies aan bij onze huidtherapeut of cosmetisch arts in Rijswijk, Tilburg of Rotterdam. Bel voor een consult Tel. 085-4881700.