Resurfacing van de huid

resurfacing huidDe letterlijke betekenis van “Resurfacing” is “het vernieuwen van het oppervlak”.  Binnen de huidtherapie is het een verzamelnaam voor alle methodes die een laag van het huidoppervlak verwijderen om de huid te vernieuwen en deze zo weer egaal en glad te maken. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals de diepere peelings, microdermabrasie en de CO2 laser.

 Huidherstel en vernieuwing

Een skin resurfacing behandeling pakt meerdere problemen van de huid tegelijk aan. Zo vermindert een behandeling de rimpels, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en grauwe huid. In tegenstelling tot veel schoonheidsbehandelingen werkt deze methode ook in de diepere huidlaag en zorgt voor celvernieuwing, herstructurering, opbouw en herstel van de huid.

Door de beschadigde huid aan te pakken stimuleert de huidbehandeling nieuwe celaanmaak waardoor de oude huid wordt vervangen door gezond en nieuw huidweefsel. Het resultaat is een weer frisse, strakke en verjongde gezichtshuid en een betere huidconditie.

resurfacingBehandelmethoden en advies voor resurfacing

Polikliniek de Blaak biedt alle hoogwaardige behandelmethode voor skin resurfacing zoals diepe chemische peelings, microdermabrasie en CO2 laser. Ook aanvullende behandelingen met botox en fillers of een facelift behoren tot de mogelijkheden bij Polikliniek de Blaak. Deze laatste behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts (consult €50,-).  Als je interesse hebt in een van deze behandeling of als je wil weten welke behandeling er het beste bij jou past dan kun je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend advies bij een van onze erkende huidtherapeuten in Rijswijk, Rotterdam of Tilburg.

Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 085 – 488 17 00.