Clearlift: huidverjonging zonder downtime

Clearlift

De Clearlift is een nieuwe lasertechnologie om de huid te verjongen zonder een downtime door zwelling of roodheid. De behandeling kan dus gewoon tussen de dagelijkse werkzaamheden door of in de lunchtijd worden uitgevoerd. De bovenste huidlaag blijft intact terwijl de laser de diepere huidcellen stimuleert om collageen aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid waarbij fijne lijntjes verminderen en de huid egaler wordt.

Voor wie?

Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen tussen de 30 en 50 jaar die graag de huid willen verjongen en verstevigen. Kleine rimpels, oneffenheden, grove poriën en hyperpigmentatie zorgen voor een verouderde uitstraling. Na 4 tot 6 Clearlift behandelingen ziet de huid er gladder, gezonder en egaler uit.

Waarom de Clearlift?

Deze laserbehandeling werkt huid verbeterend en er is na de behandeling geen downtime. Kwetsbare zones kunnen veilig worden behandeld. Deze methode is geschikt voor ieder huidtype en iedere huidskleur. Ook in de zomermaanden kan deze behandeling probleemloos worden uitgevoerd.

Clearlift behandeling Rotterdam

Haal het beste resultaat uit de Clearlift

Voor het mooiste resultaat wordt aangeraden om de Clearlift behandeling met bijvoorbeeld een chemische peeling, dermapen of iPixel behandeling te combineren. Het huidverbeteringsproces wordt dan zowel van binnen als buiten uit gestimuleerd en geeft de huid een extra boost.

Wil jij je huid een boost geven? Maak dan nu een afspraak bij een van onze huidtherapeuten in Rotterdam voor een gratis consult. Samen kijken we dan of deze behandeling het beste aansluit bij jouw wensen.
Een afspraak maken voor een Clearlift kan telefonisch: 085-4881700