Rokerslijntjes behandelen bij de specialist

rokerslijntjes

De kleine verticale lijntjes rondom de mond noemen we ‘rokerslijntjes’ of een ‘plooirokje’.  Vaak ontstaan deze lijntje door het jarenlang roken maar ook bij niet-rokers komt het voor. Deze lijntje maken het gezicht een stuk ouder en daarom willen veel mensen er vanaf. Polikliniek de Blaak heeft verschillende mogelijkheden om deze rokerslijntjes te behandelen. De cosmetisch arts kan de lijntjes behandelen met een filler. Een goed alternatief is de huidtherapeut die deze lijntje kan aanpakken met de fractionele CO2 laser.

Rokerslijntjes behandelen met filler

Tijdens het consult zal de cosmetisch arts bekijken of een behandeling met filler geschikt is om de lijntjes te verminderen. De behandeling zelf duurt maar enkele minuten en de patiënt zal er nauwelijks pijn van ervaren. Na de ingreep zal er wel gedurende een dag rekening gehouden moeten worden met zwelling. Daarna wordt het eindresultaat steeds beter zichtbaar. Na 6 maanden zal het effect verminderen is kun je de behandeling nogmaals herhalen. Deze behandeling door de cosmetisch arts is mogelijk op onze vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg.

Behandeling met fractionele CO2 laser

Met de fractionele CO2 laser in Rijswijk kan onze huidtherapeut fijne lijntjes zoals rokerslijntjes sterk verminderen. Met deze behandeling wordt een fractie van de huid beschadigd waardoor verouderd weefsel zal worden vervangen en de huid zijn oude stevigheid weer terugkrijgt.  Tegelijk wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.  Het resultaat is een mooie gladde en frisse huid rondom de mond. De fractionele CO2 laser is alleen in Rijswijk mogelijk. Op de andere vestigingen hebben we wel andere mogelijkheden om kleine lijntjes te behandelen (peeling, dermapen of Harmony XL laser). Als de rimpels te groot zijn zal de huidtherapeut doorverwijzen naar de cosmetisch arts voor een behandeling met filler.

Consult

Als je nog niet weet welke behandeling het beste bij je past kun je het beste beginnen bij de huidtherapeut. Het consult bij de huidtherapeut is gratis en tijdens het consult krijg je advies over welke behandeling het best bij jouw rokerslijntjes past. Als je meteen naar de cosmetisch arts wilt is dat ook mogelijk. Een consult bij de cosmetisch arts kost 50,- en dat is zonder behandeling. Een afspraak maken voor rokerslijntjes behandelen in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg kan telefonisch: 085-4881700

 

Voor-en-na-foto’s van rokerslijntjes behandelen met filler (Stylage):

voor en na foto rokerslijntjes behandelen met filler