De heer Mostert na behandeling van eczeem

De eerste keer dat ik bij Polikliniek de Blaak terecht kwam is alweer 15 jaar geleden. Toen ik in mijn korte broek in de tuin stond zag mijn buurvrouw mijn spataderen. Zij was destijds goed geholpen bij de Blaak en gaf mij die tip mee. Ik ben toen in Rotterdam zelf ook prima geholpen aan mijn spataderen.

Nadat ik enige tijd terug met eczeem te maken kreeg en men mij in het regionale ziekenhuis niet goed kon helpen besloot ik om dit probleem ook eens met de dermatoloog van Polikliniek de Blaak te bespreken. De polikliniek kent geen wachtlijst dus ik kon snel een afspraak maken. Dat is al een groot voordeel als je met zoiets als eczeem te maken hebt. Het eczeem breidde zich steeds verder uit en na mijn armen en benen begon het zich ook in mijn gezicht te manifesteren.

Ik heb in mijn behandeltraject bij de Blaak met twee dermatologen te maken gehad; Drs Lanjouw en drs. Koelemij. Beiden bijzonder vriendelijk en kundig. Dankzij een nieuwe zalf en een goed advies over mijn huidige medicijngebruik ben ik nu volledig vlek- en jeukvrij. Bij eczeem spreek je niet over genezen maar het is onder controle nu. Binnenkort laat ik ook nog een paar spataderen weghalen bij Polikliniek de Blaak omdat het zou kunnen zijn dat ook die een oorzaak kunnen zijn van het eczeem aan mijn benen.

Uiteraard ben ik zeer content omdat ik geen last meer heb van eczeem en kan ik daarom de polikliniek aanbevelen. Maar dat is niet het enige. Men neemt de tijd voor je en je kunt er snel terecht, zelfs voor een operatie is er nauwelijks een wachtlijst. Daarnaast zijn het de kleine dingen die het doen zoals drs. Koelemij die mij nog even heeft gebeld om te vragen hoe de behandeling gaat of de kordate en resolute aanwijzingen van drs. Lanjouw die mij het gevoel gaven dat ik hier geen nummer ben.

Dhr. Mostert – Capelle a/d IJssel