Mevrouw B. na behandeling van acne

Eigenlijk had ik de moed al opgegeven dat ik ooit nog van mijn acne af zou komen. Ik ben bij meerdere dermatologen in verschillende ziekenhuizen geweest en steeds kreeg ik te horen dat ik mijn gezicht, rug en borst goed moest reinigen. Meer konden ze niet voor mij doen. Omdat de acne mij onzeker maakte en ik er graag vanaf zou willen, reinigde ik mijn huid meerdere malen per dag maar niet hielp.

Toen ik bij mijn schoonheidsspecialist was vroeg ik of zij nog tips had om mijn acne te verminderen. Tot mijn verbazing kreeg ik geen praktische reinigingstips maar adviseerde ze mij om een afspraak te maken bij dermatoloog Drs. Jan Dros van Polikliniek de Blaak. Deze arts zou zijn vak goed verstaan en mijn schoonheidsspecialist had al gezien dat hij mensen met acne goed geholpen had.

Het bezoek aan Polikliniek de Blaak was een verademing vergeleken bij de eerdere bezoekjes aan het ziekenhuis. De polikliniek is kleinschalig en de medewerkers gaan met elkaar en de patiënten om alsof het één grote familie is. Drs. Dros is echt een schat van een man. Hij is erg aardig, geeft complimentjes en maakt grapjes waardoor je je al snel op je gemak voelt. Eindelijk werd er naar mijn verhaal geluisterd en nog belangrijker; werd mijn probleem serieus genomen. Ik kreeg een kuur Roaccutane voorgeschreven.

Er is een risico op bijwerkingen bij dit product dus ik heb er goed over nagedacht. Maar ik wilde zo graag van mijn acne af dat ik besloot het te proberen. Gelukkig kon ik de kuur goed verdragen en bleven de bijwerkingen beperkt tot droge lippen en wat last van de rug. Dat heb ik er graag voor over gehad want de acne verdween als sneeuw voor de zon. Ik ben zo ongelooflijk blij dat ik bij drs. Dros terecht ben gekomen. Het is zo fijn om in de spiegel te kijken zonder meteen die in het oog springende vlekken te zien.

Na de kuur ben ik nog voor controle bij drs. Dros geweest. Ook hij was tevreden over het verloop van de kuur en het resultaat. Volgens hem was ik al mooi toen ik met mijn acne bij hem kwam en ga ik nu helemaal als een plaatje de deur uit. Typisch drs. Dros.

Mevrouw B. uit Rotterdam