De heer Wetselaar tijdens behandeling van voetwratten

De aandoening voetwratten is bijzonder vervelend. De wratten groeien aan de onderkant van mijn voet, precies op de punten waar de druk het hoogst is zoals onder de bal van de voet en de hiel. De afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Diverse medicatie van de apotheek, stikstofbehandeling bij de huisartsenpost en behandeling bij de pedicure. Alles hielp maar tijdelijk.

Om toch nog enigszins goed te kunnen blijven lopen ben ik de laatste jaren iedere 14 dagen naar de pedicure geweest om de voetwratten weg te laten snijden. Mijn vriendin raadde mij aan om eens naar de dermatoloog van Polikliniek de Blaak te gaan. Zij had daar zelf goede ervaringen mee en wellicht konden ze toch nog iets voor mij doen.

De polikliniek is echt een fijne organisatie met een gezellige sfeer en bijzonder aardige mensen. Zowel de baliemedewerkers als de arts en assistenten. Ik ben onder behandeling bij drs. Lanjouw die ik zou willen omschrijven als spontaan, vriendelijk en professioneel. Zij heeft een goed behandelplan opgesteld met een combinatie van stikstof, snijden en zalf. Je merkt dat er echt veel tijd en aandacht in gestoken wordt om mij te helpen. Het resultaat is dat ik nu al 70% minder klachten heb dan de afgelopen jaren. Over enkele weken hoop ik volledig van mijn klachten af te zijn. Gezien de lange geschiedenis die ik met de voetwratten heb en dat de hoop op genezing eigenlijk al vervlogen was is dit voor mij toch wel een klein wondertje.

Jan-Paul Wetselaar