Summer peelings in Rijswijk

zomerse peeling rijswijkTijdens de zomermaanden heeft je huid heel wat te verduren door de zon en uitdroging. Onze huidtherapeuten in Rijswijk hebben daarom vier peelings gekozen die je huid een zomerse oppepper geven. De peelings zijn zo gekozen dat je na deze behandeling met een zonnebrandcrème zonder problemen in de zon kunt.

Summerglow peeling

De Summerglow peeling doet zijn naam eer aan. Het geeft je huid een mooie glans en een flinke boost. Deze krachtige peel verfrist en hydrateert de huid en heeft een herstellende werking. De bestanddelen vitamine C, melkzuur en diverse plantenextracten voorzien de huid van antioxidanten. Geschikt voor alle huidtypen.

MangoBrite peeling

mango peeling

De MangoBrite peeling is een heerlijke zomerse gezichtsbehandeling die de pigmentatie van de huid egaliseert. De peeling is gemaakt met mangopulp, Vitamine C en sinaasappelplantstamcellen. De bovenste huidlaag wordt aangepakt waardoor de doffe uitstraling wordt vervangen door een frisse en gezonde huidteint. Geschikt voor een gepigmenteerde huid of een huid met ongelijkmatige teint en textuur.

Hibiscus summer peeling

De Hibiscus summer peeling is een unieke combinatie van zuren voor het kalmeren van de gevoelige huid en Rosacea.  Aminozuren zorgen voor een herstructurering van de huid en de bestanddelen van de Hibiscusbloem, Mandelic en Azelaïnezuur dringen dieper in de huid door en egaliseren de pigmentatie. Na de behandeling heb je een gezonde frisse huid met optimale weerstand. Geschikt voor alle huidtypen.

Pumpkin mask summer peeling

De pumpkin mask summer peeling is zeer verjongend en verfrissend. De peeling met pompoenbestanddelen voorkomt puistjes en helpt bij het vrijkomen van comedonen. De antioxidanten zorgen voor een ontstekingsremmende werking en egaliseren de pigmentatie. Geschikt voor alle huidtypen en speciaal voor de huid met pigmentvlekken of acne.

Afspraak maken

De prijs van bovenstaande summer peelings is € 65,- per behandeling. Deze speciale peelings zijn alleen te boeken bij onze huidtherapeuten in Rijswijk. Een afspraak maken kan telefonisch op tel. 085-4881700.

chemische peeling zomer