Prijsverlaging botox bij hyperhidrose

nieuws – 2 oktober 2015

Overmatig transpireren is erg onaangenaam voor wie ermee behept is. Zichtbare vochtplekken in de kleding en de zweetgeur geven een onzeker gevoel. Vooral de oksels zijn een probleemgebied. Gelukkig is hyperhidrosis (medische term voor overmatig zweten) te behandelen door botox in de oksels in te brengen. Een succesvolle methode die helaas nergens meer door de zorgverzekering vergoed wordt. Voor veel patiënten is dat een tegenvaller omdat de prijs van een gemiddelde behandeling in Nederland boven de 700 euro ligt en de patiënt dit nu zelf moet betalen. Daarnaast moet de behandeling herhaald worden omdat het geen blijvend effect geeft.

Polikliniek de Blaak heeft het spreekuur voor de injectables anders ingericht en betere inkoopafspraken gemaakt met de leveranciers van Botox en Vistabel. Hierdoor kon de prijs voor deze behandeling flink terug gebracht worden tot € 495,-. Daarmee is Polikliniek de Blaak een van de goedkoopste aanbieders van deze behandeling terwijl er niets wordt afgedaan aan de kwaliteit van de geleverde zorg. Deze behandeling wordt bij de polikliniek alleen door een ervaren en daarvoor bevoegde arts uitgevoerd. Voor we starten met de behandeling krijg je in een intakegesprek alle benodigde informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt. Het intakegesprek/consult kost € 50,-.

Heb je er genoeg van om steeds van kleding te moeten wisselen door het overmatig transpireren? Maak dan nu een afspraak bij Polikliniek de Blaak. Dit kan op telefoonnummer: 085 – 4881700