Rimpelbehandeling met injectables in Tilburg

De rimpelbehandeling met injectables zoals Botox® en fillers nemen nog steeds toe in populariteit. Steeds meer mensen vinden het prettig om het natuurlijke verouderingsproces van de huid en de bijbehorende rimpelvorming nog iets uit te stellen. Ook bij Polikliniek de Blaak in Tilburg is de vraag naar injectablebehandelingen toegenomen. Als aanvulling op het spreekuur voor injectables van drs. Boonen heeft chirurg drs. Nijs nu ook een spreekuur voor injectables in Tilburg geopend. Geïnteresseerden kunnen hier snel terecht voor een goed advies door een ervaren arts.

Botox®

De naam Botox® komt van de merknaam Botuline Toxine van Allergan wat gebruikt wordt voor therapeutische doeleinden. Voor de injectables maken we bij Polikliniek de Blaak gebruik van het merk Vistabel® van de Botuline Toxines van Allergan. Bij de rimpelbehandeling wordt gebruik gemaakt van een stofje dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botuline. Het is een eiwit dat zenuwcellen voor een langere periode verlamt, waardoor de spieren verslappen. Doordat Vistabel® de kleine spiertjes in het gezicht kan verslappen is het een uitstekende behandelmethode voor dynamische rimpels (rimpels die ontstaan door spierbewegingen). De Vistabel® behandeling zal voor 3-4 maanden een goed zichtbaar effect geven, daarna zal er opnieuw een behandeling nodig zijn.

Botox Tilburg

Fillers

Een andere natuurlijke methode van behandeling is het opvullen van rimpelgroeven door middel van een vulmiddel, zoals met Ellansé, Stylage, Restylane en Juvéderm. Dit noemen we ook wel Fillers. Tijdens de behandeling wordt in de rimpeltjes of plooien een hoeveelheid van de filler achtergelaten waarmee de rimpel als het ware wordt opgevuld. Ellansé en Restylane worden met name voor de middelgrote en diepe plooien toegepast en voor het herstel van volume. Uma Jeunesse werkt met name goed voor de lippen, de lijntjes rond de mond, neuslippenplooi en kraaienpootjes, maar kan ook worden gebruikt voor volumeherstel.

Zones

De zones die bij drs. Nijs in Tilburg met Vistabel® behandeld kunnen worden zijn de fronsrimpel, kraaienpootjes en het voorhoofd.

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling met injectables in Tilburg? Maak dan een afspraak via onderstaande contactinformatie.  

   
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.