Informatieavond over lipoedeem in Tilburg

informatieavond lipoedeemBen je nieuwsgierig naar meer informatie over lipoedeem? Dan nodigen we je van harte uit voor een informatieve avond waarbij specialisten en een ervaringsdeskundige je zullen informeren over deze aandoening. Deze avond is interessant voor zowel patiënten als zorgprofessionals die te maken hebben met lipoedeem.

PROGRAMMA

18:45 uur ontvangst

19:00 uur Wat is lipoedeem? door dr. Visser

19:30 uur Advies over leefstijl en voeding, door Bernadette Deenen

20:00 uur Behandeling van lipoedeem, door drs. Boonen

20:30 uur interview met ervaringsdeskundige Joyce Spencer

SPREKERS EN ONDERWERPEN

 

Dr. M. Visser

Dr. Michel Visser is chirurg met jarenlange ervaring die zich sinds jaren intensief bezig houdt met het voorlichten en behandelen van patiënten met lipoedeem. Tijdens de eerste presentatie van de informatieavond zal Dr. Visser zijn uitgebreide kennis delen over de aandoening lipoedeem. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals de oorzaken, symptomen en mogelijke behandelingen van deze aandoening.

 

 

bernadette dietist lipoedeemBernadette Deenen (Leefstijldiëtist)

Ontvang waardevolle inzichten over de cruciale rol van een gezonde leefstijl en voeding, vooral voor patiënten met lipoedeem! Bernadette Deenen, een ervaren leefstijldiëtist, zal tijdens onze informatieavond specifieke voedingsadviezen bespreken die zijn afgestemd voor  lipoedeem patiënten. Mis deze kans niet om waardevolle informatie te ontvangen en stap voor stap te leren hoe je jouw leefstijl en voeding kunt optimaliseren voor een betere kwaliteit van leven.

 

dokter robert boonen

Drs. R. Boonen

Al bijna dertig jaar is Drs. Boonen actief op het gebied van de behandeling van lipoedeem. Gedurende deze periode heeft hij zich ingezet voor het vergroten van de bekendheid rondom deze aandoening. Daarnaast heeft hij een speciale liposuctietechniek ontwikkeld die lipoedeempatiënten helpt om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Tijdens de informatieavond zal hij een toelichting geven op deze behandelmethode.

 

Joyce Spencer (ervaringsdeskundige)

Ontdek het inspirerende verhaal van Joyce Spencer, een ware lipoedeem strijder, tijdens onze informatieavond! Door haar verhaal te delen, hoopt Joyce andere lipoedeemvrouwen te bereiken. Ze gelooft erin dat je met een goede mindset, voeding en fitness heel veel kan bereiken. Bovendien heeft Joyce ervaring met de liposuctie behandeling waarmee de klachten van lipoedeem sterk zijn afgenomen. Veel van wat Joyce deelt zal herkenbaar zijn voor andere lipoedeem patiënten, waardoor deze avond niet alleen informatief is, maar ook een gevoel van gemeenschap en begrip biedt.

ALGEMENE INFORMATIE

Datum: 17 mei 2024
Tijd: start om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur
Kosten: gratis

Locatie:
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze

AANMELDEN

Aanmelden voor de informatieavond is niet meer mogelijk. Volg ons op Facebook of Instagram om te zien wanneer er een nieuwe informatieavond wordt georganiseerd.