Halslift

halslift fotoMet een halslift bij Polikliniek de Blaak krijgt u op een natuurlijke en effectieve wijze uw jonge uitstraling terug. In onze moderne polikliniek in Rotterdam beschikken wij over alle mogelijkheden en vakkennis om een halslift uit te kunnen voeren. Een halslift biedt uitkomst bij:

  • Huidoverschot in de halsstreek
  • Een slappe en hangende huid onder de kaaklijn
  • Uitgezakte huidplooien in de wangen

Een halslift wordt vaak gecombineerd met een facelift aangezien de behandelmethode vrijwel identiek is. De correctie van de huid vindt plaats door het maken van een kleine snee net voor en onder het oor. Door de gezichtspieren die op dit punt samen komen iets korter te maken, wordt de huid strakgetrokken. Vervolgens wordt de overtollige huid rondom het oor weggehaald.

Tarieven halslift

De tarieven van een halslift variëren, aangezien de prijzen worden gebaseerd op de soort en zone van de behandeling. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen per halsliftbehandeling:

Tarieven
Consult € 50,-
Halslift € 3.999,-
Z-plastiek hals € 1.499,-

 

Alle tarieven zijn inclusief 21%btw.

Een btw-vrijstelling wordt uitsluitend toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. De beoordeling of uw behandeling op medische gronden wordt uitgevoerd, ligt bij de behandelend arts.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Vóór de halslift

Alvorens wij starten met een halslift of een andere behandeling nodigen wij u uit voor een intakeconsult. Tijdens dit gesprek met de cosmetisch arts worden de verwachtingen en risico’s van de ingreep besproken. Het intakeconsult heeft u met de arts die u ook behandeld. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke en directe aanpak. Voor een halslift geldt dat u minimaal twee weken voor de operatie stopt met roken en het slikken van acetylsalicylzuur bevattende medicijnen (Aspro, Acetosal, Ascal en Aspirines). Paracetamol is wel toegestaan. Overleg met uw arts als u nog andere geneesmiddelen gebruikt.

De ingreep

Bij Polikliniek de Blaak wordt de halslift onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De operatie duurt ongeveer twee uur. Tijdens de ingreep wordt en een snede gemaakt achter het oor. De spier en bovenliggende peesplaat wordt gereefd, waardoor de hoek van hals naar kin wordt hersteld. De littekens komen achter het oor, en vervagen in de loop van 3 maanden. U mag dus dezelfde dag onder begeleiding weer naar huis.

Na de ingreep

De plaatselijke verdoving is binnen twee uur weer uitgewerkt, zodat u altijd dezelfde dag weer naar huis kunt. Na de halslift-operatie dient u een week rust te nemen om het genezingsproces te stimuleren. Uw gezicht is de eerste paar dagen wat gezwollen, maar dit verdwijnt na 2 á 3 dagen. De incisies als gevolg van de halslift zijn ongeveer vier centimeter lang en bevinden zich vlak voor de oorschelp. De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna u slechts een licht litteken overhoudt.

Verwachtingen van een halslift

Bij Polikliniek de Blaak streven we naar 100% tevredenheid over de halslift. Daarom bespreken wij in een intakegesprek de verwachte resultaten. Een halslift is erop gericht om u op een natuurlijke wijze een jongere uitstraling te geven. Zo blijven bij het praten en lachen de normale rimpeltjes op het gelaat als uiting van de mimiek. Een halslift brengt een goede verbetering gedurende een periode van vijf tot tien jaar. Het is mogelijk om een tweede operatie uit te voeren, wanneer u dat noodzakelijk acht. Ook heeft een halslift geen effect op de eventuele rimpeling van de voorhoofdshuid, de oogleden of de rimpels rondom de mond. Voor correcties van deze rimpels bestaan weer andere behandelmethoden.

Recensies

‘Na een prettig gesprek in de kliniek in Rotterdam met dokter Boonen, heb ik de halslift ondergaan. Ik vond het erg fijn dat de dokter eerlijk en betrokken was en zei wat ik kon verwachten en dat ik goed er over na moest denken. Op de dag zelf was ik best zenuwachtig, maar de arts en verpleging hebben mij goed bijgestaan. De dagen daarna heb ik wel wat last ervan gehad, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik voel me herboren!’.  

Mevrouw van den Berg, 62 jaar

‘Ik ben zeer goed opgevangen in de kliniek in Tilburg. Daar heb ik een intakeconsult gehad voor de halslift en facelift. De dokter heeft mij goed begeleid in mijn beslissing voor deze ingreep. De operatie is zeer vakkundig en professioneel gegaan met een super resultaat. Ik lijk echt 10 jaar jonger, bedankt!’.  

Mevrouw Vos, 54 jaar

Maak direct een afspraak

In de vestigingen Tilburg, Rotterdam en Rijswijk kunt u terecht voor een halslift intakeconsult. De daadwerkelijke ingreep vindt plaats in Rotterdam.

Afspraak maken085 - 488 17 00

BoonenDe specialist

Een halslift in onze kliniek wordt uitgevoerd door Drs. Robert Boonen een gespecialiseerde cosmetisch arts. Robert Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika. Na zijn afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest als assistent-gynaecoloog, maar besloot uiteindelijk in 1991 over te stappen naar de flebologie. Zijn flebologische opleiding heeft hij genoten in Rotterdam. Sinds begin jaren 90 is drs. Boonen gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. De combinatie van medische kennis en oog voor de cosmetische resultaten heeft hem vanaf het begin gefascineerd. Drs. Robert Boonen is tevens Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak.

Adresgegevens

Polikliniek de Blaak heeft meerdere vestigingen door heel Nederland. Bekijk hieronder de vestiging het dichtst bij u in de buurt.

de Blaak Rotterdam

Blaak 243 / 485
3011 GB Rotterdam

E: rotterdam@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Rijswijk

Oranjelaan 1
2281 GA Rijswijk

E: info@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Tilburg

Ketelhavenstraat 39
5045 NG Tilburg

E: tilburg@polikliniekdeblaak.nl